.

A Germanwings gépét mégiscsak lelőttékwhatdoesitmean.com információi szerint a  High Energy Liquid Laser Area Defense System (HELLADS) lézerfegyver tesztelése közben a eredeti cél helyett a Gemanwings 4U 9525 -ös járatát találták el.


Az új típusú fegyvert az olaszországi Avionban állomásozó US Air Forces (Amerikai Légierő) 510th Fighter Squadron egysége tesztelte. Feladatuk egy imitált Nyugat-Európa ellen irányuló rakétatámadás elhárítása ezzel az új fegyverrel. Ez a gyakorlat kiegészült az imitált támadást végrehajtó rekéta irányítórendszerének elektronikus zavarásával.
Ezt a fegyvert elsősorben rakéták és repülőgépek megsemmísítésére fejlesztették ki.

A kép csak illusztráció
 
Érdekes, hogy kedden, a fegyver tesztelése idején, a brit polgári radar rendszer is elsötétült egy rövid időre. Ebben az időben telepítették Manchesterben a British B-1 Lancer bombázókat, amelyek közül néhány már fel van szerelve a HELLADS lézer fegyverrel. Itt is tesztelték az elektronikus zavarást, melynek elektromos hatásai Dél-Franciaország felé, a célként kijelölt "behatoló" rakéta irányába is hatottak abban az időben, amikor a Germanwings gépe arra repült. Nyugat-Európában több helyen észleltek elektronikus légköri zavarokat.
A cikkből nem derül ki, mi okozta a tesztelt fegyver céltévesztését, de a gyors sűlyedésben lévő, rádiókapcsolatában lebénult és a zavarás miatt esetleg más elektroikus hibát is szerzett AIRBUS A320-at vette célba, amit már kis magasságban, a becsapódás előtt talált el.
 

A tragédia helyszínén Ilyen törmelék borít több, mint száz hektárt

Ez megmagyarázza a gép apró részekre szakadását és a roncsok 10-20 kilométeres körben történő szétszóródását. Arra is választ ad, miért nem találtak holttesteket, csak szétszaggatott emberi maradvényokat. (Az Ukrajna felett 10 km magasból lelőtt maláj gép utasainak holttestét a zuhanás után össze tudták szedni, és hullazsákokban DNS vizsgálatra vinni.) Helyszíni beszámolók szerint a Germanwings maradványi közt aktatáskánál nagyobb emberi maradványokat nem találtak.

Az események hamisításának módszerére az Ukrajna felett lelőtt maláj gép példáját hozza, ahol műholdfelvételen lehet látni a gép lelövését, de a hírközlés mégis a szeparatisták orosz rakétával végrehajtott akciójáról beszél.-írja a whatdoesitmean.com

A kép bal sarkában, a bekeretezett helyen látható vadászgépről indított levegő-levegő rakéta végzett a maláj utasszállítóval.

 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol