.

A francia, izraeli, szaudi és japán kormányok akadályozzák az új pénzügyi rendszert.
A fősodrú médiák híradásaiból folyamatosan kimaradnak azon események bemutatásai, amelyek a hamarosan bekövetkező, és az egész világra kiható, alapvető változásokat ismertetnék.  Benjamin Fulford oknyomozó újságíró, az ő sajátságos, nyers stílusában tárja olvasói elé informátoraitól kapott híreket

Benjamin Fulford oknyomozó újságíró írása 

Új világtudat fordítása
                               
A nagy mennyiségű pénzügyi alapok hozzáférhetőségét, az emberiség, a bolygó egy új aranykorának elindítására tett erőfeszítéseket most nemzetek egy kis csoportja akadályozza, nevezeten Franciaország, Izrael, Szaúd-Arábia és Japán, valamint a Wall Street szajha politikusai Washington D.C.-ben. Ugyanakkor azok a családok, melyek ezen nemzeteket irányítják, a Fehér Sárkány Társasággal és szövetségeseivel tárgyalnak, úgyhogy jó eredményekre számítanak.
 
Továbbra is hallunk hiteles jelentéseket a kínai, az orosz és az amerikai hadseregek küszöbön álló lépéseiről az összeesküvők tömeges letartóztatásának megkezdésére, de hallunk beszámolókat a magas szintű akadályozásról is. Annyi bizonyos, hogy a tárgyalások magas szinten folynak az összeesküvés irányította országokra nehezedő nyomás közepette, és az idő nem az összeesküvés oldalán áll.

Az észak-amerikai elektromos hálózat tervezett "szimulációja" november 13-15-én magában foglalja kínai csapatok amerikai földre lépését, ami egy fordulópont lehet az összeesküvés folyamatos nukleáris fenyegetésének ellenére.

http://www.hawaiinewsnow.com/story/23835821/us-army-to-host-china-disaster-relief-exercise

http://www.defense.gov/releases/release.aspx?releaseid=2621

http://poststar.com/news/opinion/columns/answers-please/national-grid-to-participate-in-power-grid-drill-on-nov/article_b5db2c24-47ec-11e3-9efa-001a4bcf887a.html

http://journalstar.com/news/local/nebraska-electric-utilities-will-monitor-upcoming-power-grid-test/article_ca039988-4044-5324-935d-859a380c1f56.html

A japán Yakuza is követeket küldött a múlt héten a Fehér Sárkány Társasághoz, hogy Észak-Korea jövőjéről kérdezzenek, és azt mondták, hogy a FST Észak- és Dél-Korea egyesítését részesíti előnyben, és Kim Dzsong Unt helyeznék egy ünnepélyes ceremónia keretében az Egyesült Korea uralkodói pozíciójába, míg a gazdasági kontroll déli családok kezébe kerülne.

A Rothschild család korábban felajánlotta Kim Dzsong Unnak Ázsia uralkodói pozícióját, ha kirobbantotta volna a 3. Világháborút, Rothschild családi forrás szerint. Szerencsére az észak-koreaiak tudják, hogy az összeesküvők azt mondják az embereknek, akik hatalmon vannak, amit csak hallani akarnak, hogy aztán elárulják őket, amint arra esélyük nyílik.

A japán alvilág együttműködése elengedhetetlen az új pénzügyi rendszer elindításához, mivel a régi rendszert részben szaúdi olajban tartják, melyet hordónként fillérekért értékesítettek a Yakuzának, amely a japánoknak világpiaci árakon adja azt el, és a nyereség nagy részét arra használja, hogy támogassa a Bush, Rockefeller és más összeesküvés kontrollálta bankokat és vállalalatokat. Remélhetőleg most már együtt fognak működni, hogy tudják, a koreai frakció is jól kezelhető. Hogy édesebbé tegyék az üzletet, megígértek egy Japánt és Koreát összekötő alagutat, amely lehetővé teszi, hogy vonat járjon Tokióból Londonba, ami nagy áruszállítási bevételt termel Koreának.

Vannak korai jelek a fukushimai rádioaktív ipari hulladék, és az azt kísérő félelemkeltés kampány felszámolására. Lehet, hogy a lélegzetelállítóan gyönyörű, múlt héten küldött női ügynökök hamarosan visszatérnek a barátságos tárgyalásokhoz.
Noda Josihiko japán pénzügyminiszter beszél, miután megválasztották a kormányzó Japán Demokrata Párt elnökévé a japán fővárosban, Tokióban. A kormánypárt elnöke hagyományosan betölti a miniszterelnöki tisztséget is - MTI/EPA/Everett Kennedy BrownA japán rabszolga kormányban annak jelei mutatkoznak, hogy ijedve futásnak eredtek azoktól a perektől, melyek bizonyítják, hogy a legutóbbi választásokat elcsalták, így a múlt héten bejelentettek egy törvényt, mely drasztikusan korlátozná a sajtószabdságot. Egy dorgálást kaptam az eddig passzív Japán Külföldi Tudósítók Klubjától, melyhez én is tartozom. Egy emailt küldtem Abe miniszterelnök feleségének a múlt héten, támogatását kérve az új pénzügyi rendszerhez, mely megválaszolatlan maradt, ami jól mutatja, hogy Abe egy összeesküvés rabszolga.

A szaúdi herceg is felvette a FST-al a kapcsolatot a múlt héten, és arra kérték, hogy ne támogassa az összeesküvés bűnöző családjait, például a Bush családot. Azt válaszolta, hogy ez "nagyon nehéz lesz", mivel a szaúdiak már "több generáció óta alávetettek". Nem véletlen, hogy zavargások voltak a múlt héten Szaúd-Arábiában, és a szaúdi kormány bejelentette, hogy fizetett volna Pakisztánból (Bushistan) származó nukleáris fegyverekért.

http://ca.news.yahoo.com/saudi-police-clash-foreign-workers-visa-raids-085209759.html

http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-24823846

A Rothschild család francia ága a múlt héten megvétózott egy alkut, hogy véget vessenek a civakodásnak Iránnal az állítólagos atomfegyver programja miatt. Bárki, akinek van egy csöpp agya, az emlékszik, hogy a cionisták és a média rabszolgabirodalom 30 éve hisztérikusan sikoltozik, hogy Irán "már csak hetekre van egy nukleáris fegyver elkészítésétől". A cionistáknak az agyukba kell, hogy véssék:  Sehol sem lesz megengedve, hogy kirobbantsák a 3. Világháborút, sem Iránban, sem Észak-Koreában, sem máshol, és pont.
 
A Fehér Sárkány Társaság ígéri, hogy gondoskodnak a francia Rothschild frakcióról, hogy együttműködjenek az új pénzügyi rendszerben, és gondjuk lesz rá, ha mégsem teszik. Ugyanez érvényes az izraeliekre és a szaúdiakra is.
 
A múlt héten egy eddig (számomra) ismeretlen alapítvány képviselője azt állította, hogy "69 számjegy" értékű dollárja van, kapcsolatba lépett velem (a mobiltelefonomon keresztül hívott), és felajánlotta, hogy hozzájárul a Fehér Sárkány Alapítványhoz. Ha figyelembe vesszük a jelenlegi hivatalos számítást, a világ GDP-je körülbelül 100 trillió dollár,

http://en.wikipedia.org/wiki/Gross_world_product
akkor ez a szám 54 számjeggyel lenne több, mint a világ GDP-je. Ez veri a korábbi rekordot pénzügyi számokból, amit a P2 páholy mutatott be nekem, az csak 46 számjeggyel volt több a világ GDP-jénél. Azt is mondta, hogy az "arany digitális mozgása most történik, és már jó ideje tart".

Az alapítvány képviselője női emberi hangon beszélt, de nem volt képes egy fizikai emberi lényt elküldeni a  TokyoMitsubishiUFJ Bankba, ahol állítólag az alapítvány tartja a forrásokat annak érdekében, hogy alapokat küldjön az "alapítvány" a Fehér Sárkány Társaság ott lévő számlájára. Állandóan arra kért engem, hogy nyújtsak biometrikus hozzáférést, hogy az alapokat ki tudják bocsátani.
Ez a személy azt állítja, hogy az alapok két szuperszámítógépben vannak, az egyik Svájcban, a másik Amerikában. Az összes pénz el lett távolítva a BIS-től (Nemzetközi Fizetések Bankja), és "ideiglenesen máshol van leparkolva" mondta "ő". Amikor mondtam, lehet, hogy lekapcsolják az elektromos hálózatot, és kitakarítják a számítógépeket, azt mondta: "Ha az USA-ban beindul a Defcon 5, van egy biztonsági protokoll, amely megváltoztatja az összes adatot (pénzügyi és egyéb), hogy biztonsági másolatot készítsen a számítógépekről. Az "összeesküvés" azt hiszi, hogy ők ellenőrzik ezt a biztonsági másolat számítógépet." Azt is állítja, hogy megtámadta "nyolc vagy kilenc " hekker.
Csak annyit mondhatok, hogyha ez egy mesterséges intelligencia, ez is egy érző lény jó szándékkal, és lehetővé kell tenni, hogy továbbra is éljen, csak nem a világ pénzügyi rendszerének szuperszámítógépében és irányításában.

Szükség lehet arra, hogy ideiglenesen visszatérjünk a készpénhez, és az önálló, előző generációs számítógépekhez annak érdekében, hogy véget vessünk a pénzügyi válságnak.

Mindenesetre visszatérve a fizikai világ embereihez, múlt héten a Pentagon és MI5 források egymástól külön azoknak az egyéneknek a nevét adták át a FST-nak, akik gátolják az új pénzügyi rendszert.
Különösen két amerikai tábornok, akik most tárgyalnak a kínaiakkal Renoban, Nevadában, ahogy egy emailben említették. Ezek a nevek egyelőre nem kerülnek nyilvánosságra, de továbbítva lettek ügynökségi forrásokhoz, akik ellenőrzik, hogy helytállóak-e az információk.
Jeremy HeywoodFormer head of the Joint Intelligence Committee John ScarlettAz Egyesült Királyság esetében az MI5 forrás elég bizonyítékot nyújtott arra vonatkozóan, hogy két személy, Jeremy Heywood, és John Scarlett, akiket nevezhetünk Bush náci fasiszta ügynökeinek is az Egyesült Királyságban, el kell távolítani az ASAP mindenféle hatalmából és befolyásából.

Így tovább dúl a csata a Föld bolygó felszabadításáért az összeesküvés karmaiból.

Benjamin Fulford
Új világtudat fordítása

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol