.

Félni vagy nem félni, most ez a nagy kérdésAz ember már csak olyan, hogy szeretne normálisan élni. Azonban a normális életnek időnként előfordulhatnak külső akadályai. Ilyen egy háború, munkahely elvesztése, vagy a mostani koronavírus mizéria.

 

Az alapvetően egészséges emberek nem halnak bele a korönavírus fertőzésbe, mint ahogy az influenzába sem. Betegnek lenni nem jó, de a betegség lefolyása az egyén egészségi állapotától függ. A koronavírus leginkább az egészségileg legyengült, sok más krónikus betegséggel is küszködő idősebb generációt súlytja. Ezt a tényt már mindenki ismeri, és ezért sokan, főleg az 50 év alatti generácó képviselői úgy gondolják, hogy ők nem veszélyeztetettek.
 
Ez így nincs rendjén! - gondolták a víruskampány irányítói és a média a címlapjain hamarosan megjelent az a néhány eset, amikor kozépkorú generáció tagjai kapták el a vírust.  (Arról viszont nem írtak, mennyi idő alatt gyógyultak meg.)

Ezek szerint az a jó, ha a húsz, harminc vagy negyven évesek is félnek a vírustól, mert ha nem félnek, akkor másként látják a szigorú korlátozásokat, és esetleg nem értenek egyet velük.. Ez pedig már maga a lázadás! Tehát mindenki féljen!

A döntéshozóknak választaniuk kellett a társadalom töredékét képviselő időskorúak fokozött védelme vagy az egészséges munkaképes lakosság munkájának biztosítása között.  Választottak, és meghozták a szigorú korlátozó intézkdéseket. Egyenlőre úgy néz ki, az idős korúak nem haltak meg kevesebben mint más években, viszont rengeteg ember veszítette el munkáját. 
 
Összefoglalva: Országonként változó számban veszélyeztetett idős ember életének meghosszabbítása Spanyolországban 100 ezres nagyságú munkanélküliséggel, az érintett családok egzisztenciális biztonságának elvesztésével valamint a gazdasági élet megtorpanásával járt.
 
Ezt a nyílvánvaló tényt a média továbbra is a koronavírus veszélyességének hangoztatásával, a vírustól való félelem fentartásával takargatja.

Amíg a félelem az úr, a lakosság becsicskul.- mondaná rímhányó Romhányi a mindenből rímet faragó költő

Tehát félni kell, hogy a korlátozó intézkedéseket szó nélkül lenyeljük.

Azért akadt olyan állam, ahol másként kezelték a vírus helyzetet. A gazdaság nem roppant meg és még a halálozási statisztikák sem rosszabbak mint a szigorú korlátozásokat bevezető országokban.

P.R
 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china