.

Eltűnt az influenzaA Covid-19  járvány egyik legfurcsább jellemzője a szezonális influenza rejtélyes eltűnése  Az influenza különös eltűnése miatt San Diegoban a Covid esetek felülvizsgálatát követelik


Az orvosi és közegészségügyi nyilvántartásokból úgy tűnik, mintha az influenza eltűnt volna a semmibe, pedig eddig a leggyakoribb szezonális légúti vírus volt.


A regisztrált szezonális influenzás esetek 98%-kal zuhantak világszerte.


Ez a teljesen valószínűtlen jelenség felveti a kérdést: A Covid megöli az influenzát?

"Az influenza eltűnése a nyílvántartásokból  akkor kezdődött, amikor a Covid-19 a márciusi influenzaszezon vége felé beindult. És hogy milyen gyorsan zuhantak az arányok, az megfigyelhető az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által gyűjtött 'felügyeleti' adatokban," - számolt be a Daily Mail.
 
Ahogy a Covid-19 esetek folyamatosan nőnek Kaliforniában és San Diego megyében, az influenzás esetek továbbra is rendkívül alacsonyak a korábbi évek hasonló időszakához képest.

Már jócskán benne vagyunk az influenzaszezonban, de San Diego megye influenzás fertőzésekre vonatkozó adatai szerint eddig mindössze 36 esetet jelentettek. A republikánus politikus Carl DeMaio tweetelte ezt a megdöbbentő adatot, összehasonlítva a korábbi évekkel, mondván: "Egy tipikus évben átlagosan meghaladjuk a 17 ezret!"
 
 
DeMaio azt is mondta, hogy San Diego megye elutasította a helyi Covid-19 számok felülvizsgálatát.

Különböző csoportok és újságírók választ követelnek az egészségügyi hatóságoktól, mert úgy vélk, széles körű, rendszerszintű adminisztratív csalás történt, amelynek célja a Covid-19 számok eltúlzása volt minden más normál szezonális betegség rovására. (2)

(1) - https://www.dailymail.co.uk/health/article
(2) - https://21stcenturywire.com/2020/12/28/m
 
-írja az: ujvilágtudat
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol