.

Előlépett a semmibőlNepál a furcsaságok országa, ezt mindenki tudja. A transzban futó szerzetesektől, a lebegő jógikon át, a titokzatos havasi emberig szinte mindenről hallottunk már. Egy egyszerű utcai kamera viszont olyasmit rögzített, amire senki sem számított…


Bármilyen elszigetelt, és bármilyen messze is van Nepál, azért a technika vívmányai oda is eljutnak. Példának okáért egyes városokban térfigyelő kamerákat is szereltek fel a legforgalmasabb utcákban, hogy elejét vegyék az egyre terjedő bűnözésnek. Egy ilyen rögzítette azt a jelenetet, amitől még a gyakorlott paranormális kutatóknak is lemerevedtek.

A felvételen világosan látszik, amint különös jelenség kíséretében, a semmiből váratlanul előbukkan egy ember a forgalmas utca közepén, majd sietve elvegyül a tömegben… A jelenet olyan gyorsan történik, higy az utcán tolongó emberek észre sem veszik honnan került oda az az ember.
 
<iframe width="720" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/ig-WuZ3xLUg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Bármilyen hihetetlen az ilyen jelenet, korábban is kerültek már elő hasonló videók a világ legkülönfélébb helyeiről. Mindegyik közös jellemzője, hogy a különös módon tűnnek el, vagy jelennek meg rajta emberek.

Ha ez a felvétel valós, igazolhatja a fizikusok lehetségesnek tartott elméletét térkapuk létezéséről.

Ilyenkor elgondolkodik az ember azon, hogy talán mégiscsak jobban járunk, ha nem tudunk minden találmányról és ismeretlen technológián alapuló eszközről, ami talán néhány szervezet birtokában van. Ha szabad préda lenne például a térkapukon való utazás, egyes országok ezt arra használnák, hogy lerohanják vele ősi ellenségeiket. Rövid időn belül kiterjedt háborúk és puszítás kezdődne a Föld legtöbb térségében.
Bár néha igazán jól jönne, ha egy pillanat alatt a világ másik felén teremhetnénk…-írja a napiufo


 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol