.

Egyes sajtóhírek szerint Dánia be szeretné fejezni a covid őrület uralmátDÁNIA LEHET AZ ELSŐ EURÓPAI ORSZÁG, AHOL MEGSZÜNTETIK AZ ÖSSZES COVID JÁRVÁNYRA HIVATKOZÓ KORLÁTOZÁST


Egyes sajtóhírek szerint Dánia be szeretné fejezni a covid őruletet és megszüntetnék az országban az úgynevezett covid intézkedéseket. Kérdés, hogy a covid-félelemek EU-s terjesztői, hogy reagálnak majd erre és megpróbálják e  befolyásolni Dániát, megaladályozva a dán vezetőket  abban, hogy véget vessenek az emberi civilizáció legnagyobb, globalista félrevezetésének az úgynevezett Covid19  “világjárványnak”.

A koppenhágai parlament nemrég úgy döntött, hogy október 1-től minden koronaintézkedést be kell fejezni. Nem lesz többé maszk-követelmény, és a vizsgálati/ellenőrzési rendszert is megszüntetik. A dánoknak ezután már nem kell bizonyítékot szolgáltatniuk arról, hogy beoltottak-e vagy nem, pozitív vagy negatív-e a tesztjük.
A cikkben megemlítik, hogy számolnak a fertőzések megnövekedésével, de az ország egészségügyi hálózata elbírja a terhelést. Talán a képviselők úgy gondolták a társadalom egészséges rétegeit nem kell korlátozni szokásos életvitelükben.

A hír azért különös és meglepő, mert a szomszédos Németország épp a drasztikus szigorítás küszöbén áll. Még a szupermarketbe is oltási bizonyítvánnyal lesz lehetőség bemenni, és 2022 tavaszig kötelező lehet a maszkviselés is.

Forrás: RT DE

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol