.

Egy hely Spanyolországban, ahol szórakozva lehet spanyol nyelvet tanulniTegye fel a kezét, aki szeret utazni, új városokat, új országokat megismerni.  Úgy érzem, ha egy ilyen felszólítás bármely közösségben elhangzana, sok kéz emelkedne magasba.

 
MIndenki vágyik egy ilyen útra, de szinte azonnal felmerül a kérdés:
 
Mi kell egy tökéletes utazáshoz?

Az ember ilyenkor hajlamos azonnal rávágni: elegendő pénz.

Ez igaz, de ez nem minden. Ha megvan az utazáshoz, nyaraláshoz szükségez pénzünk, nem szabad elfeledkeznünk még egy fontos dologról. Ez nem más, mint az adott ország nyelvének minimális ismerete.
 

Az idén az egyik legnépszerűbb ország Spanyolország.

Az előző évben 85 millió turista látogatta meg ezt a csodás városokban. műemlékekben, gyönyörű tájakban, mesés tengerpartokban gazdag országot.


Ezer éves, meglepően épségben maradt mór vár áll Málaga központjában

A tavalyi rekordév után az előzetes érdeklődések szerint az idei év újabb turista rekordot fog hozni Spanyolországnak.


Ha rászánjuk magunkat egy egyéni utazásra, megérkezésünk után általában körbenézünk hol lehet vásárolni, hol lehet enni, hogyan lehet az előre kinézett helyekre eljutni. Ilyenkor fontos a célország nyelvének minimális ismerete.
Ennek az igénynek a kielégítésére számtalan nyelviskola és nyelvtanár kínálja szolgáltatását. Ezek nagyon hasznosak, de mégsem tudják pótolni a tanult nyelv országának nyelvi környezetét.
 
Erre ad lehetóséget a spanyolországi, Fuengirolán, (Málagától 30 km-re),  a magyarok számára a jövő év elején első ízben rendezendő nyelvi tábor. Az ott eltöltött időben a nyelvtanulás mellett egyéni programokra, fakultatív kirándulásokra  egyaránt adódik lehetőség.
 
A tábor helyszíne  

  Az egyik szoba
                                                                        
A tábor helyszíne Fuengirola, ami központi fekvésű hely Costa del Solon. Innen egyórányi autókázáson belül elérhető Gibraltár, fél óra alatt Malaga, vagy Marbella, MIjas az egyik legszebb fehér falu a hegyek oldalán csupán 15 percre van a tábortól.
 

Mijasi utcakép
 
A sikeres nyelvtanulás előfeltétele a jó nyelvtanár. A spanyol nyelv tanításához sikerült megnyerni Spanyolországban élő magyar anyanyelvű nyelvtanárokat, akik az élő nyelvet tanítják és át tudják adni a  spanyol beszéd gondolkodásmódját. A nyelvtanítás két szinten folyik. Az egyik szint a spanyol nyelvvel még csak most ismerkedőknek ideális, a másik, magasabb szint pedig a nyelvet már valamennyire beszélőknek szól. A nyelvórák délelőtt vannak, így délutánonként már lehetőség is nyílik a tanultak alkalmazására. 

Tervbe vett programok: málagai városnézés, Gibraltár megtekintése, séta Marbella óvárosában, és természetesen a kihagyhatatlan Mijas.

Aki jelentkezik erre a különleges nyelvi táborra, nem csak nyelvismerettel lesz gazdagabb, hanem olyan élményekkel is, amikre mindig szivesen fog visszagondolni.

A tábor időpontja: 2020.01.25-2020.02.01.
A nyelvi táborba https://mindenamispanyol.com/?page_id=394 oldalon lehet jelentkezni
 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol