.

Egy falu ahol nincs szükség temetőreThaiföld északi részén van egy falu: Nan a neve, és nem tévesztendő össze a tartomány hasonló nevű fővárosával.  Ez a kis 400 lelkes falú arról híres, hogy nincs temetője. Ezen kívűl semmi sem különbözteti meg a környékbeli falvaktól. Lakói között sok az idős ember akik közül évente 5-8 személy távozik el az élők sorából. A furcsaság abból áll, hogy nem kell nekik temetést rendezni. Nincs rá szükség. Az itt élő emberek ugyanis haláluk után 3-3,5 órával eltűnnek. Tetemük nyomtalanul felszívódik.
 
A hozzátartozóknak csak annyi idejük marad, hogy felravatalozzák az elhunytat, és rendezzenek egy gyors búcsúztatót. Mire a siratóasszonyok megjelennek, már jóformán véget is ér a szertartás. Sietni kell, mert a halott hamar dematerializálódik. Miközben a hozzátartozók körülállják, elkezd beleolvadni az éterbe. 10-15 perc után teljesen eltűnik, fizikailag megsemmisül. Ez a jelenség kizárólag ebben a faluban lép fel.
 A kép illusztráció

Induljunk ki az orvosi vizsgálatok eredményeiből! Mármint azokból, amelyeket a beszámolók alapján az élőkön végeztek el, merthogy a holttestek boncolása gyors eltűnésük miatt nem lehetséges. A kutatók eddig nem találtak semmilyen biológiai jellegzetességet, furcsa eltérést vagy egyedi sajátosságot a falu kevesebb, mint 400 lakosának alapos tanulmányozása nyomán se.

Ezután következett a környezet analízise: a források, a növények és általában a hely adottságainak az alapos tanulmányozása, de ez sem eredményezett semmilyen figyelemreméltót. A tudósok nem találtak kirívó, illetve az átlagostól eltérő eredményeket.

Még  mindég sok olyan jelenség létezik a földön, amire eddig nem találtak magyarázatot.Száraz György angyalszárny-ban közzétett írása nyomán.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china