.

Egy falu ahol nincs szükség temetőreThaiföld északi részén van egy falu: Nan a neve, és nem tévesztendő össze a tartomány hasonló nevű fővárosával.  Ez a kis 400 lelkes falú arról híres, hogy nincs temetője. Ezen kívűl semmi sem különbözteti meg a környékbeli falvaktól. Lakói között sok az idős ember akik közül évente 5-8 személy távozik el az élők sorából. A furcsaság abból áll, hogy nem kell nekik temetést rendezni. Nincs rá szükség. Az itt élő emberek ugyanis haláluk után 3-3,5 órával eltűnnek. Tetemük nyomtalanul felszívódik.
 
A hozzátartozóknak csak annyi idejük marad, hogy felravatalozzák az elhunytat, és rendezzenek egy gyors búcsúztatót. Mire a siratóasszonyok megjelennek, már jóformán véget is ér a szertartás. Sietni kell, mert a halott hamar dematerializálódik. Miközben a hozzátartozók körülállják, elkezd beleolvadni az éterbe. 10-15 perc után teljesen eltűnik, fizikailag megsemmisül. Ez a jelenség kizárólag ebben a faluban lép fel.
 A kép illusztráció

Induljunk ki az orvosi vizsgálatok eredményeiből! Mármint azokból, amelyeket a beszámolók alapján az élőkön végeztek el, merthogy a holttestek boncolása gyors eltűnésük miatt nem lehetséges. A kutatók eddig nem találtak semmilyen biológiai jellegzetességet, furcsa eltérést vagy egyedi sajátosságot a falu kevesebb, mint 400 lakosának alapos tanulmányozása nyomán se.

Ezután következett a környezet analízise: a források, a növények és általában a hely adottságainak az alapos tanulmányozása, de ez sem eredményezett semmilyen figyelemreméltót. A tudósok nem találtak kirívó, illetve az átlagostól eltérő eredményeket.

Még  mindég sok olyan jelenség létezik a földön, amire eddig nem találtak magyarázatot.Száraz György angyalszárny-ban közzétett írása nyomán.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol