.

Egy ausztrál cég megépítené a Titanic pontos másátA Mashable szerint egy ausztrál cég azt tervezi, hogy elkészíti az 1912-ben egy jéghegy miatt elsüllyedt híres óceánjáró, a Titanic majdnem teljesen pontos mását. A Titanic II-t 2018-ban bocsátanák vízre.A Titanic

Blue Star Line nevű hajóscég marketingigazgatója azt mondta, hogy az új hajó csak annyiban különbözne a régitől, hogy ezen természetesen lennének modern és az előírásoknak megfelelő mentőeszközök és mai technikával működő navigációs rendszer.

Az új hajó nagyjából 275 méter hosszú lesz, és kábé 40 ezer tonna. A belsejét pedig a XX. század elejét idézően rendezik be, ügyelve arra, hogy ez ugyanolyan legyen, mint az eredeti hajó belseje.

Az új Titanicban is lenne első-, másod- és harmadosztály, és ebbe is 840 kabint terveznek, ami elég 2400 utasnak és a 900 fős legénységnek.

Aki utazni szeretne az új hajón, az már most kezdjen el spórolni. Bár a Blue Star még nem jelentette be, mennyit kérne a jegyekért, van már, aki 1 millió dollárt is adna egy jegyért.

A Titanic II első útján várhatóan a kínai Csinagszu kikötőjéből hajózik majd Dubajba.


Számítógépes kép a tervezett új Titanicról


Az alábbi képeken a Titanic eredeti képei és mellette a Titanic II belsejének tervezett részletei


Az eredetiről készült korabeli rajz és a Titanic II belső terének látványterve


Az eredeti és az új kávézó


Az eredeti és az újra tervezett első osztályú szalonIlyen volt és ilyen lesz az első osztályú kabin


A kormányállásban modern műszerekkel navigálnak

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china