.

Dr. John Brandenburg plazmafizikus: Atomrobbanás volt a Marson
Dr. John Brandenburg, szakmai körökben elismert plazmafizikus, meglepő elmélettel ált elő 2014 novemberében. Kutatásaiban arra jutott, hogy a Marson volt élet, amit atomháború pusztított el.


2011-ben még úgy látta valamilyen természetes nukleáris robbanás történhetett a Marson. Az újabb képek és a Curiosity marsjáró légkört és talajmintát vizsgáló adatai alapján azonban arra a következtetésre jutott, hogy a marsi civlizációt a világűrből érkező idegenek atomtámadása semmísítette meg.
1416508515253305.png
Az atomrobbanást piros pötty, az uralkodó szélirányt nyíl jelzi a térképen.

A Columbia University-n végzett, meglehtősen komoly szakmai karrierrel rendelkező tudós a NASA Curiosity Mars-szondája által készített több száz nagyfelbontású képet és mérési adatokat elemezte. Ezekből arra a következtetésre jutott, hogy a vörös bolygó felszíne egy nukleáris robbanássorozat emlékeit őrzi. (Kutatásairól a Huffington Post online napilap is beszámolt.)
A talaj- és atmoszféraminták radioaktív mérési eredményei alapján a tudós a fúziós atomrobbanások epicentrumát és a lökéshullámok terjedési irányát is megpróbálta beazonosítani.

A NASA ezrével teszi nyilvánossá a marsról készült képeit. Ezeket nem csak a hivatalos űrügynökségek, hanem amatőr kutatók is szorgosan elemzik, így bukkantak sok furcsaságra a képeken.
 

Különös, alien koponya szerű valami


Két sziklafal közti, faragott kőszobornak tűnő képződmény


Szabályos, párhuzamos élekkel rendelkező alakzatok


Ezt az alakzatot nehéz természetes képződménynek magyarázni

A környezetébe nem illő valami inkább tűnik mesterséges építménynek, mint természet alkotta sziklának


Az emberi combcsontra kisértetiesen hasonló darab a Mars talaján


Vízfolyás nyomai az élettelennek tartott Marson
 
A képek láttán felmerül a gyanú. Ezek a képek nem a Marson készültek, vagy  nagyon sok minden el van titkolva a nyilvánosság elől, vagy Brandenburg elmélete szerinti atomháború után jelenleg is van élet a Marson. A NASA által közétett Curiosity képek egyik felvételének részletesebb vizsgálatakor vették észre az alábbi emberalakot és árnyékát. 

Valami nagyon nem kerek a Marsról közreadott hivatalos tájákoztatásokban.


 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol