.

Dr. John Brandenburg plazmafizikus: Atomrobbanás volt a Marson
Dr. John Brandenburg, szakmai körökben elismert plazmafizikus, meglepő elmélettel ált elő 2014 novemberében. Kutatásaiban arra jutott, hogy a Marson volt élet, amit atomháború pusztított el.


2011-ben még úgy látta valamilyen természetes nukleáris robbanás történhetett a Marson. Az újabb képek és a Curiosity marsjáró légkört és talajmintát vizsgáló adatai alapján azonban arra a következtetésre jutott, hogy a marsi civlizációt a világűrből érkező idegenek atomtámadása semmísítette meg.
1416508515253305.png
Az atomrobbanást piros pötty, az uralkodó szélirányt nyíl jelzi a térképen.

A Columbia University-n végzett, meglehtősen komoly szakmai karrierrel rendelkező tudós a NASA Curiosity Mars-szondája által készített több száz nagyfelbontású képet és mérési adatokat elemezte. Ezekből arra a következtetésre jutott, hogy a vörös bolygó felszíne egy nukleáris robbanássorozat emlékeit őrzi. (Kutatásairól a Huffington Post online napilap is beszámolt.)
A talaj- és atmoszféraminták radioaktív mérési eredményei alapján a tudós a fúziós atomrobbanások epicentrumát és a lökéshullámok terjedési irányát is megpróbálta beazonosítani.

A NASA ezrével teszi nyilvánossá a marsról készült képeit. Ezeket nem csak a hivatalos űrügynökségek, hanem amatőr kutatók is szorgosan elemzik, így bukkantak sok furcsaságra a képeken.
 

Különös, alien koponya szerű valami


Két sziklafal közti, faragott kőszobornak tűnő képződmény


Szabályos, párhuzamos élekkel rendelkező alakzatok


Ezt az alakzatot nehéz természetes képződménynek magyarázni

A környezetébe nem illő valami inkább tűnik mesterséges építménynek, mint természet alkotta sziklának


Az emberi combcsontra kisértetiesen hasonló darab a Mars talaján


Vízfolyás nyomai az élettelennek tartott Marson
 
A képek láttán felmerül a gyanú. Ezek a képek nem a Marson készültek, vagy  nagyon sok minden el van titkolva a nyilvánosság elől, vagy Brandenburg elmélete szerinti atomháború után jelenleg is van élet a Marson. A NASA által közétett Curiosity képek egyik felvételének részletesebb vizsgálatakor vették észre az alábbi emberalakot és árnyékát. 

Valami nagyon nem kerek a Marsról közreadott hivatalos tájákoztatásokban.


 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china