.

A Covid elleni védekezés következményeibe legalább annyian haltak bele, mint magába a CovidbaA svéd Karolinska Intézet két munkatársa, Anna Mia Ekström és Stefan Swartling Peterson professzor az UNICEF és az UNAIDS adatait elemezve, arra a következtetésre jutott, hogy a Covid visszaszorítása miatti  korlátozások legalább annyi embert öltek meg, mint közvetlenül a Covid.

 

Prof Stefan Swartling Peterson és Anna Mia Ekström

Ennek a vírusnak 99,95 százalékos túlélési aránya van a 70 évesnél fiatalabbak, és 95 százalékos túlélési aránya a 70 évesnél idősebb emberek körében. 

Azokat a haláleseteket is "Covid" halálozásnak minősítik, melyek valójában nem a vírus közvetlen következményei, ezek leszámításával előfordúlhat, hogy a lezárások hatásai valójában több embert öltek meg, mint maga a vírus.

Az Egyesült KIrálységbann a karantén intézkedések  már valószínűleg több idős embert öltek meg, mint tavaly áprilisban és májusban a koronavírus.
Dr. Jay Bhattacharya cikket írt a The Hill - nek: "A tények, és nem a félelem fogja megállítani a járványt" címmel. Ebben számos tényt mutat be a lezárási intézkedések következményeiről. 

"Nemzetközi szinten a lezárások 130 millió embert sodortak az éhezés szélére, 80 millió gyermeket fenyeget diftéria, kanyaró és gyermekbénulás, és 1,8 millió beteget fenyeget a tuberkulózis okozta halál. A fejlett országok lezárása a szegény országok szegényei körében pusztított. A Világgazdasági Fórum becslése szerint a lezárások további 150 millió ember rendkívüli szegénységét fogják eredményezni, 125-ször annyi emberét, mint ahányan meghaltak  Covidban.
Dr. Jay Bhattacharya (balra)

Ezen kívül a lezárások mentális és pszichológiai következményei sem, elhanyagolhatóak. Ráadásul számos tudományos publikáció kimutatta, hogy a lezárások nincsenek hatással a vírus terjedésére. Például a Stanford Egyetem négy orvosprofesszorának publikációjában nem találtak bizonyítékokat az általuk "nem gyógyszerészeti beavatkozásoknak" nevezett, lezárások, társadalmi elhatárolódás, üzletek bezárása és az otthonmaradás alkalmazásának alátámasztására.- írja az ujvilágtudat

.
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol