.

Costa del Solon biztonsági emberek fogják ellenőrizni a strandok telítettségétMalaga tartomány strandjait június 15-től szeptember 15-ig az újonan létrehozott strandőrség fogja figyelni


A malagai provincia kormányzatának  szóvívője, Patricia Navarro  tájékoztatatása szerint a tartományban alkalmazandó 3000 strandőrnek legalább az egyharmadát Costa del Solon fogják alkalmazni. Ezen a részen a strandolni vágyók száma várhatóan meghaladhatja az egymástól előírt biztonsági távolság betartásához szükséges helyigényt..


Fuengirola strandja főszezonban

A strandőrök a strandokon egyébként is alkalmazott életmentőkkel és a helyi rendőrséggel fognak együttműködni. Fizetésük netto 1900 €. Erre a célra 24 millió eurót különítettek el a központi költségvetésben. A szervezeés ezekben a napokban történik, a jelentkezőknek minimum középfokú végzettséggel kell rendelkezniük.

A hivatalos magyarázat szerint a srtandőrségre azért van szükség, hogy Spanyolország legbiztoságosabb strandjai a Costa del Solon legyenek. - írja az euroweeklynews.
 
 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol