.

CIA ügynök bevallotta: Én öltem meg Marilyn Monroe-t
Az egykori CIA ügynök nem akarja sírba vinni nyomasztó titkát, halálos ágyán bevallotta ő ölte meg Marilyn Monroe-t.


A 78 éves Normand Hodges egykori CIA ügynök Virginiában a Sentara Norfolk General Hospitalban fekszik halálos betegen. Hodges a halál árnyékában a World News Daily Report újságírójának elmondta, 37 politikai gyilkosságot követett el parancsnoka Major James "Jimmy" Hayworth megbízásából. 
 
http://worldnewsdailyreport.com/wp-content/uploads/2015/03/marilyn.jpg
A halálos beteg Normand Hodges

Elmondta 41 évig, mint bérgyilkos dolgozott a kormánynak. Különböző harcművészetekre oktatták, alkalmazták mint orvlövészt, gyakorlatot szerzett robbanóanyagok és különböző mérgek előállításában, felhasználásában.
Áldozatai között Merilyn Monrroe volt az egyetlen nő
 


Bizonyíték volt rá, hogy Monroe nem csak Kennedyvel, hanem Fidel Castroval is lefeküdt. Parancsnokom Jimmie Hayworth utasított, hogy öljem meg Monroe-t, de halála öngyilkosságnak, vagy kábitószer túladagolásnak látszódjon.
Én még soha nem ölem meg nőt, de most engedelmeskedtem a megbízásnak.  Halálával kívánták elejét venni, hogy akár készakarva, akár véletlenül, ne tudjon stratégiai információkat elkotyogni Castronak.


Hodges 1962. agusztus 5-én éjfél és éjjel 1 óra közt belopakodott az alvó színésznő szobájába, klórhidrát és a Nembutal nevű barbiturát keveréket adott az elaltatott színésznőnek.

Továbbá elmondta, hogy négy másik operatív személy (bérgyilkos) is dolgozott a kormánynak. Az áldozatok szakszervezeti vezetők, politikai aktivisták, újságírók voltak, de olyan tudósok, művészek is felkerültek erre a halál listára, akiknek gondolatai és cselekedetei veszélyt jelentettek az Egyesült Államokra.

Normand parancsnoka 2011-ben meghalt szívrohamban. Az általa ismert és hasonló feledatokkal megbízott négy ügynök közűl ketten korábban meghaltak, a még 1968-ban eltűnt Captain Keith McInnis-t pedig nemrég nyilvánították halottá. Egyedül ő él még ebből a bérgyilkos csoportból.

A vallomás felkeltette az FBI érdeklődését és vizsgálatot indított. Első intézkedései közt államtitok megsértésének gyanújával letartóztatták a halálos beteg Normand Hodges-t akit kórházi ágyához bilincselve tartanak fogva. Az ügyben nagyon kevés dokumentum áll rendelkezésre, mivel az ilyen parancsokat csak szóban és nem írásban adják.

Retired CIA Agent Confesses on Deathbed: “I Killed Marilyn Monroe”
Az ágyhoz bilincselt egykori CIA ügynök


Forrás: http://worldnewsdailyreport.com/retired-cia-agent-confesses-on-deathbed-i-killed-marilyn-monroe/

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol