.

Bombasiker a Tesla elektromos népautója a Model 3A Model 3 kiszállítását csak 2017 végén kezdik meg a tulajdonosaihoz, de az érdeklődést jelzi, hogy az árusítás megkezdését követő 24 órában 115.000 előrendelést vett fel rá az amerikai autógyár.


A Lotus alapú, méregdrága Roadster, a felső-kategóriában szereplő Model S, valamint a „szárnyas” szabadidő-autó, a Model X után megjelent a Tesla népautója, a 35.000 dollártól megvásárolható Model 3.

A Model 3 szemből kicsit porschés, ám oldalról és hátulról egyértelműen a Model S-re emlékeztet. Aerodinamikailag nagyon hatékony forma jellemzi a kompakt modellt, melynek utastere öt felnőtt vagy számára első osztályú komfortot kínál. Az akkumulátorok a padló alatt rejtőznek. A berendezés modern: a műszerfal és a középkonzol funkcióját egyetlen, hatalmas tablet látja el, autóban ekkora kijelzőt még nem nagyon láttunk. Emellett alapfelszerelés lesz a „robotpilóta”, miközben a panoráma üvegtető rengeteg fényt enged be.
 
Elektromos autó esetében talán az egyik legfontosabb kérdés a hatótáv, nos, a Model 3 igencsak jól áll ezen a téren. Az EPA-szabvány szerint 215 mérföld, azaz 346 kilométer megtételére képes a Tesla egyetlen töltéssel, miközben 0-ról 100 km/h-ra kevesebb, mint 6 másodperc alatt gyorsul. Ahogy Leon Musk megjegyezte, a Tesla nem gyárt lassú autókat. A 215 mérföldes hatótáv pedig veri a konkurenciát, a hamarosan kapható Chevy Bolt például csak 200 mérföldet bír.

További jó hír a lelendő tulajdonosoknak, hogy Elon Musk 5 csillagos törésteszt eredményt ígér, valamint azt, hogy a modell 2017-es bevezetésekor már jóval több töltőállomás várja tankolásra az kompakt újdonságot. A Model 3 történte tehát elindult, de ez még csak az első lépés az elektromos népautó bevezetésében

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china