.

Bolygó méretű objektum haldt el a Nap előtt
Gömb alakú valami száguld el a Nap előtt


Az objektum sárga gömbnek látszik a felvételen
 
A videón egy szilárd, gömb alakú tárgy halad el a Nap előtt. Az objektum átszeli a teret a Nap előtt, ami akár egy álcázott, azonosítatlan repülő tárgy is lehet. Ha valóban a Nap közelében volt, akkor sebessége extrém nagy lehetett, vagyis akár több millió kilométer óránként. Erre egyik bolygó sem képes a Naprendszerben.


<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/sZiMuo6a3PI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Nem először észlelnek ilyen azonosítatlan objektumot a Naprendszerben. Egy NASA tudós, Joseph Guman azt mondta, hogy ezek a gömbök "tömörítési hibák, erősen felnagyítva".

De ha ezek tömörítési hibák, akkor nem csak időnként jelennének meg, hanem már ott kellett volna lenniük azóta, hogy a NASA SOHO műholdja (balra) elkezdte visszaküldeni a fotókat a Napról.

Scott Stevens amerikai meteorológus más véleményen van ezekről a gömbökről és más anomáliákról a Nap körül.

A pravda.ru egy 2006-ban megjelent cikkében azt mondta, hogy elemezte a SOHO archívumában rendelkezésre álló összes fényképet. Azt állítja, hogy tökéletesen azonos tárgyakat talált a fotókon az évek során.

A kutató úgy véli, amennyiben ezek az objektumok csillagpor vagy visszamaradt szoláris plazma maradványai lennének akkor ezek a "szabálytalanságok" a fotókon nem látszanának annyira azonos tárgynak.
 
"Biztos vagyok benne, hogy UFO-k repülnek csillagunk közelében," - mondta Stevens. "Egy UFO flottáról beszélek, amely a Nap környékén működik."
"Nagy a valószínűsége annak, hogy mind a NASA, mind az amerikai kormány tisztában vannak azzal, hogy léteznek olyan civilizációk, melyek űrhajói képesek ellenállni az extrém magas hőmérsékleteknek.
A hatalom egyszerűen fél bevallani a tényt. Vagy még nem döntötték el a taktikát." - mondta Stevens
A felvétel talán egy újabb bizonyíték a Corey Goode titkos űrprogram informátor által leírt Gömb Szövetségre, amely már egy ideje a Naprendszerünkben tartózkodik? - írja az újvilágtudat

 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china