.

Bemutatták a SEAT AronátBarcelonában mutatták be a spanyol márka új SUV-ját. A SEAT Arona a nagyközönség előtt majd csak szeptemberben, a Frankfurti Autókiállításon debütál.


Az új SEAT Arona a megújult SEAT Leon és a teljesen új SEAT Ibiza után a spanyol márka harmadik idén bemutatott újdonsága. Egyidejűleg egy újabb típussal bővíti kínálatát a SEAT, a márka eddigi legnagyobb modell-offenzívájának keretében, melynek része a már piacon lévő SEAT Ateca, és a jövőre megjelenő nagyobb SUV is.


A SEAT Aronával tehát megérkezett a család legkisebb tagja, mely a cég közleménye szerint világosan és meggyőzően vegyíti a városon belüli használatban a kompakt formájában rejlő előnyöket a városon kívüli crossover tulajdonságokkal. Mint írták, a SEAT Arona hétfőtől péntekig egy elegáns, nagy belső terű, kényelmes és komfortos autó, amely a hétvégén kalandokra hívó, hatékony és sportos kocsivá alakulhat. Mindezeket a magasabb kategóriákban elérhető nagyfokú biztonság és az összekapcsolhatóság egészíti ki a SEAT-nál megszokott vonzó és egyedi formával, és a sportosságtól a meggyőző dinamizmusig tartó ötletekkel - olvasható a közleményben.


A legnagyobb termelési volument adó spanyol üzemben, a martorelli SEAT-gyárban gyártott Arona kulcsszerepet játszik majd a márka értékeinek erősítésében és az eladások növelésében.

Forrás: autoszektor
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol