.

Belerántottam a marbellai éjszakába

Szerző: Csibere Csilla

 

Éjszakai élet Marbella luxus kikötőjében, Buerto Banuson

 

Néhány hete adódott egy lehetőségem miszerint egy puerto banusi, egész évben nyitvatartó, télen is viszonylag jól működő szépségszalonban dolgozhatom masszőrként. Éltem a lehetőséggel és most az itteni csapat tagjaként dolgozom, ahol szintén remek kollégákat rendelt mellém az Univerzum. Az első naptól kezdve remek összhangban, hangulatban dolgozunk. Éppen ezért, vagy hogy a csapatszellem még jobb legyen jött a főnökasszonyomtól az ötlet, hogy vessük bele magunkat a marbellai, puerto banusi éjszakába. Az érdekessége a dolognak, hogy nem jellemző egyikőnkre sem ( rám mostanában igen) hogy éjszakába nyúlóan bulizunk, dehát nyár van, csapatépítés, hajrá!
Őszintén szólva nem sok kedvem volt hozzá, de nem mondhattam nemet. Így hát munka után összekaptuk magunkat és elindultunk. Négy nő, egy marokkói-vietnámi, egy angol, egy kolumbiai és egy magyar neki indult a marbellai éjszakának.
Az első állomásunk a szalon szomszédjában nem régen nyílt Ambrosía Mercado Gourmet volt. Szombat este révén a hely tele volt. Mindenféle nemzetiséggel találkozhattunk, de főképpen  madridiakkal volt tele a hely. A tömeg miatt kicsit eluralkodott a fejetlenség, az asztalokat nem tartották rendben megfelelően,  illetve várni kellett az asztalra, viszont a standoknál a kiszolgálás gyorsan és zökkenőmentesen zajlott. Asztalt is viszonylag gyorsan kaptunk, ettünk pár falatot, ittunk egy italt és haladtunk tovább, hiszen táncolni indultunk.  Az Ambrosíat alapozó helynek szántuk, mint sokan mások szombat este révén.
Következő állomásunk a Sixth Bar volt Puerto Banuson. Kellemes hangulatú hely, a 80-as, 90-es évek zenéivel.  Mindannyian élveztük a hely hangulatát, a zenéket. A kolléganőim 40-es éveik végén járnak, ezekre a zenékre buliztak anno én pedig ezeken a zenéken nőttem fel és a pultos fiú is igen csinos volt. Persze, hogy tetszett a hely. Kevesen voltak, nagyon kevesen és csak nem akartak megérkezni az emberek.  Olyan érzésem volt mintha egy nyugdíjas otthon nappaliában ücsörögnék.  Az átlag korosztály 60 éves volt. Megittuk a bort amit rendeltünk és mentünk tovább. Még mindig táncolni akartunk. Ekkor már hajnali kettő körül járt az idő és én már menekültem volna haza. De úgy gondoltam, ha már itt vagyok megnézem mi lesz a végkifejlet.
A következő állomás a Puente Romano Hotelben működő Suite nevű szórakozóhely volt. Úgy kezdődött az egész hogy parkolni csak nagy nehézségek és veszekedések közepette lehetett. Az emberek türelmetlenek és mindent lehet rájuk mondani csak azt nem hogy illedelmesek és előzékenyek, sőt egyenesen arcátlanok. Képesek beállani arra a parkolóhelyre amire már te egy ideje vársz. Akik vezetnek azok nagyrészt részt alkohol és vagy drog hatása alatt állnak. Viszont egy piros lámpánal várakozva, olyan szerendádot kaptunk a mellettünk álló autó sofőrjétől, hogy leesett az állunk. A srácnak fantasztikus hangja volt, ha másért nem hát ezért már megérte körözni a parkolóhelyért.
Végül találtunk parkolóhelyet, igaz megküzdöttünk érte, de ha az embermennyiséget tekintjük ami a következő állomásunkon várt bitosan állíthatom könnyen ment.
 
Szóval Suite. Tömeg. De igazi, elviselhetetlen tömeg. Mindenféle korosztály és nemzetiség megtalálható. A zene nagyon felejthető, megfelelő mennyiségű alkohol és vagy drog nélkül lehetetlen órákig elviselni. Nekem 20 percig sikerült a légkört bíni. Szerencsére a kolléganőimmel egyetértettünk és gyorsan leléptünk.

Sok a szép fiatal lány, akik azér érkeznek kicicomázva, hogy valami gazdag pasit fogjanak maguknak és ezért szinte mindenre képesek. A pasik pedig, akik potenciális ügyfelek lehetnek ezzel nagyon is tisztában vannak és nem rejtik véka alá ha konkrét ajánlatot akarnak tenni. Megteszik. Aztán majd kiderül hogy prostituáltanak tették vagy nem. Nem számít, holnapra úgysem emlékszik senki rá mi történt. Az az igazság, van prostituáltakból bőven ezen a környéken. Itt most ne a sarkon álló túlsminkelt lányokra gondoljunk. Ízlésesen, igényesen megjelenő nőkről van szó, akik a gazdag pasikra vannak specializálódva. Ha sikerül egyet megkaparintaniuk el nem mozdulnak mellőle, flegma arckifejezéssel szobroznak áldozatuk mellett egy mosolyt sem engedélyeznek maguknak. De végülis ki az áldozat ebben a helyzetben? A csaj? A pasi? Erről lehetne egy szép kis eszmefuttatást elindítani, de ezt majd egy mások cikk keretében.
 
A Suite egy felszínes, gátlástalan,rossz energiájú szórakozó hely. Nyaralóknak ideális, de aki kapcsolatokat akar teremteni itt nem sok lehetősége van rá. Csak az számít ki hogy néz ki és mennyire tudja elhitetni az emberekkel hogy van pénze. Persze nagy részüknek van is és azt hiszik bármit megtehetnek. Természetesen vannak kivételek, de őket nem erről a helyről ismerem.

A híresztelésekkel ellentétben az árak annyira nem veszélyesek ebben a térségben, legalábbis ahol mi megfordultunk ott elfogadhatóak. Persze ha valaki minden hétvégén itt szeretne szórakozni akkor az már kicsit húzós lehet.
A csajok társasága super volt, de valahogy a puerto banusi éjszakai élet nem ragadott magával egyikőnket sem. Korábban már volt szerencsém hozzá és hasonló tapasztalatokat szereztem, mint most de , akkor azt gondoltam, hogy a társasággal van a gond és nem a hellyel. Ma már tudom a hellyel is gond volt. Nem az én világom.

A puerto banusi, marbellai éjszakai életet egyszer érdemes megnézni. Luxus, csillogás, pénz és ha jó a szemünk akkor felfedzhetjük a mögöttes dolgokat is, ami érdekes tapasztalatokat adhat nekünk.

Szórakozni akarnak
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol