.

Beindult a lejáratókampány a Germanwins másodpilótája ellenA vizsgálatokat még be sem fejezték, de már egyértelmű az állásfoglalás: Andreas Lubitz a másodpilóta az oka 150 ember halálának.


Az egész eljárás az 1950-es évek Magyarországán játszódó Tanú című film egyik jelenetére emlékeztet. Abban Pelikán nevű gátőr elé teszik a bíróságon elmonandó tanúvallomását, majd amikor elkezdi olvasni, gyorsan kicserélik a papírt: " Ne ezt olvassa ez már az ítélet"

Valahogy itt is ez az érzet tör elő. Szinte még el sem kezdték a vizsgálódást, de már az első nap megszületett az ítélet: a másodpilóta a "bűnös". Azóta folyamatosan kerülnek elő "bizonyítékok" Andreas Lubitz depressziójáról, labilis alkatáról, zavart mentalitásáról.  Barátnőjétől kicsikart vallomásokból, pedig az derül ki a pilóta egyik rémálma volt, hogy lezuhan. Személyiségét megzavarodott, skizofrén emberként állítják be, aki csak a külvilág felé látszott kedves, teljesen normális fiatalembernek.
 
 A másodpilóta életéből minden apróságot bűnjelként tekintenek. Az öngyilkossági elmélet terjesztését az sem zavarta, hogy néhány nappal a baleset előtt egy autókereskedésben két új kocst is rendelt. Erre is biztosan meg lesz a magyarázat: előbb-utóbb azt fogjuk hallani a hírekben, ezzel akarta öngyilkossági szándékáról elterelni a gyanút.

Más légikatasztrófánál hónapokig vizsgálják a lehetséges okokokat, mire elkészül a jelentés.  Itt nem vizsgálták hogy a repülő miért esett szét olyan apró darabokra.  Az egyik helysznielő szerint úgy néz ki a hegyoldal, mintha papír konfetti hullott volna az égből. nem vizsgálták mi szaggata szét az emberi testeket apró darabokra, és hogyan eshetett a fekete doboz a becsapodásként megjelölt helytől 10 kilométer távolságra. Ezekről a furcsaságokról nem tudunk semmit.

Érdekes módon az sem került be a hírekbe, hogy ebben az időben a Dél-Francia térségben tartott gyakorlatot 37 géppel az US Air Forces (Amerikai Légierő) 510th Fighter Squadron  egysége egy új, rakétatámadás elhárítására kifejlesztett lézerfegyver a High Energy Liquid Laser Area Defense System (HELLADS) tesztelésére.
 
Talán azért is kellett gyorsan egy bűnbak, nehogy valakiben  más gondolataok is felmerüljenek.

A HELLADS rendszer működés közben (illusztráció)

 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china