.

Bajban az EU, ki lesz a következő kilépő?

Szerző:  Benjamin Fulford
             oknyomozó újságíró


Részletek a cikkből:

A valódi oka az Európai Unió folyamatos gondjainak, beleértve a brit emberek legutóbbi szavazását a blokk elhagyásáról az, hogy az EU csődbe ment.


Visszatekintve már tudjuk, hogy a Szovjetunió csődje volt a valódi oka a Varsói Szerződés szétesésének, ahol Lengyelország volt az első dominó. Ugyanezen okból megjósolható, hogy Anglia az első dominó az Európai Unió összeomlásában.

A kialakulóban lévő konszenzusos nézet az, ahogy a Pentagon elemzői fogalmaztak, hogy "A Brexit a Frexithez (francia kilépés), a bankok összeomlásához, populizmushoz, nacionalizmushoz és globalizmus elleni hangulat erősödéséhez vezethet."  Valamint nagy valószínűséggel a pénzügyi elit csúcsán állók által szponzorált muszlim bevándorlás végét is jelenti.
 

Ki lesz a követjező?

A franciaországi helyzet már annyira kaotikus, és  a francia rendőrség  túlságosan kimerült ahhoz, hogy az egész országban naponta zajló erőszakos tüntetésekkel foglalkozzon. Francois Hollande francia elnök népszerűsége rohamosan csökken már csak 11 százalékos a támogatottsága  Hiába próbálja betiltani az emberek elégedetlenségéből fakadó tüntetéseket, de nem nagyon látni, hogy ki fogja betartatni ezt a "tilalmat". Más szóval Fanciaország a forradalom felé tart.

"Ez a legrosszabb időszak, amire emlékszem," - így írta le a Federal Reserve Board korábbi elnöke Alan Greenspan az általános helyzetet és a piaci káoszt, ami a Brexit szavazást követte.

 

Ennek ellenére ennek a helyzetnek is megvannak a haszonélvezői. A Rothschildok állítólag 2,5 trillió dollárt kerestek egyetlen nap alatt, a bexit szavazást követő pénteken a tőzsdék shortolásával és hosszú távú arany befektetéssel. Ez a legnagyobb aranybánya számukra a waterlooi bennfentes kereskedésük óta. Ahogy a Rothschildok mondják, "A legjobb idő a pénzkeresésre, amikor vér folyik az utcán."
 

A Rothschildok 1815. június 18-án lezajlott waterlooi csata végkimenetelét hamarabb tudták meg mint a tőzsde többi résztvevője. Ezért cselhez folyamodtak. Először eladtak, és  atöbbi befektető példájukat követve szintén lázas eladásba fogott. Amikor az árak már a béka feneke alatt voltak, felvásárolták a részvényeket.  Az angol győzelemről néhány óra múlva beszámoló hivatalos hírközkés az égbe repítette a részvények árait, miáltal a Róthschild csalág mesés nyereségre tett szert. Ez kis trükk alapozta meg vagyonukat.


És valóban elkezdhet folyni a vér. Még a CIA legmagasabb rangú szakértői is azt állítják, hogy Európában és az Egyesült Államokban közeleg a forradalom.

Az eupai bankok hatalmasat veszítettek értékukből a brexit után

A EU-ban sokak szerint túlságosan koncentrálódott a hatalom. A cseheknél, a szlovákoknál, a lengyeleknél már megalakult, több tagországban pedig alakulófélben van a kilépést támogató csoportosulás, vagy párt.
Vlagyimir Putyin orosz elnök szerint. "Az Európai Parlament által hozott kötelező határozatok aránya nagyobb, mint a tagköztársaságokra vonatkozó kötelező döntések száma, melyeket még annak idején a Szovjetunió Legfelsőbb Tanácsa hozott."

Nem csoda, ha az Európai Unió tagországaiban erősödik az unió ellenes hangulat.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol