.

Az ufók az új évben sem pihennekMég szinte el sem kezdődött 2021, máris érdekes hír járja be az internet világát. Kék  objektmot Láttak a tengerbe szállni Hawaii Oahu szigeténél.

 
 
 

Az emberiség időszámításában két napja egy új év kezdődött, De azt nem tudjuk,hogy a január elsején kezdődő 2021-el számozott év hogyan illeszkedik az univerzum végtelennek tűnő időfolyamába. 
A jelenlegi univerzum  egyszer létrejött, jelenleg él és valamikor véget fog érni. Az is lehet, hogy ugyanakkor, valahol máshol, egy új univerzum születik 
Ezek az időszakok emberi léptékkel felfoghatatlan hosszúságúak. Ennyi idő alatt értelmes civilizációk milliói jöhettek létre és pusztulhattak el, de valószínűség számítások szerint az univerzum jelenleg is bővelkedk értelmes civilizációkkal, amelyek kozül néhány képes eljutni hozzánk.  
Ennek jelei szilarajzikon, majd az irásbeliség megjelenése után az ősi írásokban találhatók. Mexikóban igen sok olyan ábra került elő, amelyek űrhajó szerű  szerkezetet ábrázolnak. 

Nem kell messzire menni a múltban, csupán  néhány napot kell visszalapozni az időben, hogy újabb különös tárgyat lehessen észlelni az égen. Napjaink észlelései vajon mind hamisak?
A múlt héten kedden, Mrs Misitina Sape aki Nanakuliban,lakik  a Haleakala sugárúton  este felnézett az égre és valami kék fényt flureszkáló valamit látott. Le is fényképezte és 20:26-kor felhívta a Hawaii News hírügynökséget. hogy beszámoljon a különos jelenségről.

Szinte vele egy időben  Mrs Moriah is észrevette ezt a valamit.
- Gyere ki a garázsból, valami különös van az égen! - szólt a férjének. -Te is látod amit én? 
Kijött és látta. A 38 éves férj nem hitt az ufókban, de ez a látvány felkeltette érdklődését.
- Ez nincs túl messze, nézzük meg közelebről! - javasolta.
Kevesebb mint három mérföldet mentek, a Farrington autópályán, amikor a különos tárgy berepült tengerbe.  A Board of Water Supply épület előtt megálltak innen hívták fel a 911-es segélyhívó számot, hátha valamilyen ismeretlen típusó repülő szenvedett balesetet.
Miközben a helyszínre érkező rendőrök tanácstalanul názegettek a tengert és vakarták fejüket, feltűnt egy fehér fény amely az előző kéken világító objektum nyomvonalát követve, szintén elmerűlt a tengerben.

Forrás: https://www.kktv.com/2021/01/02/faa-notified-after-large-blue-ufo-seen-above-oahu-appeared-to-drop-into-ocean/
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol