.

Az orvosok csak bábok az oltóanyaggyártók kezébenNaturaHírek cikke


A gyártók igyekeznek elrejteni a releváns információkat az orvosok elől és eltitkolják a vakcina előállítására vonatkozó terveiket azért, hogy az orvosok továbbra is nyugodt szívvel ajánlhassák az oltóanyagokat pácienseiknek. A kormányok, az orvosok, sőt még az egészségügyi hatóságok sem ismerik az oltóanyagok összetételét!

 

Íme néhány olyan módszer, amellyel a gyártók elrejtik az összetevők listáját:

Kereskedelmi titkok

Néhány biztonságosnak nyilvánított anyagról feltáruló kereskedelmi titkok következnek:

Itt van a sokféle olaj, beleértve a földimogyoró olajat.

Ez az egyik oka annak, hogy több millió olyan ember van a világon, aki allergiás a földimogyoróra és más oltóanyagösszetevőre.

A címkézési követelmények alól való mentesítés

Hihetetlen, de nagyon sok adalékanyag rejtve maradhat azzal a feltétellel, hogy a gyártók alkalmazzák a hivatalos címkézési követelmények alóli felmentést.

Ez a mentesség az olyan neurotoxikus anyagok esetében is érvényes, mint az alumínium, ami igen sok oltóanyagba immunválasz kiváltása miatt kerül be.

Az alumínium jelenlétének eltitkolásával kapcsolatban egy orvos, Dr. Paul King elmondja :

“Mivel az alumínium adjuvánsok oltóanyagokban szabályozott anyagok voltak mielőtt az FDA ( Amerikai Élelmiszer és Gyógyszerellenőrző Hivatal) létrejött, ezek a szabályok törvénybe lettek iktatva ( 21 CFR Szekció 610.15a.)

Azonban az FDA kiegészítette a szabályozást egy alfejezettel, amely kimondja:

“A Center for Biologics Evaluation and Research igazgatója, vagy a Center for Drug Evaluation and Research igazgatója jóváhagyhat kivételt ebben a szakaszban. Kérelmeket kivételek vagy alternatívák adásához írásban kell benyújtani. ”

Higany a “Higanymentes” Oltóanyagokban

Sok oltóanyaggyártó önként kezdte el gyártani a” feltételezhetően “higanymentes vakcinákat” 1999-ben.  Például egyes termékek betegismertetője azt állítja, hogy az oltóanyag nyomokban tartalmaz higanyt és hogy a higany mennyiségét jelentősen csökkentették. Mások azt állítják, hogy teljesen higanymentes termékeket állítanak elő. A vizsgálatok során mind a négy random módon kiválasztott és tesztelt oltóanyagminta tartalmazott higanyt, annak ellenére, hogy a gyártó azt állította, hogy az oltóanyagok teljesen higanymentesek. Mind a négy minta tartalmazott alumíniumot, az egyik minta kilencszer több alumíniumot tartalmazott, mint a másik három, ezáltal rendkívüli módon fokozva az oltóanyagban lévő higany toxikus hatását is. ”

A nyomokban lévő élelmiszer fehérje jelenléte rejtve marad

“Csak a végső kultúra szerepel a használati utasításon. A végtermék eléréséig élelmiszer-hulladékot használnak! Az élelmiszer hulladék pedig nyomokban élelmiszer fehérjét juttathat az oltóanyagokba, amit aztán a szerencsétlen gyermekek kapnak majd meg az oltóanyaggal. Mindenféle étolaj maradvány is van a vakcinákban. Nem csoda, hogy a gyerekeknél allergiás reakció alakulhat ki. Az olaj és ki tudja még milyen más adalékok “biztonságosnak nyilvánított összetevők” még a kormányok sem tudják mi van pontosan az oltóanyagokban.

“Charles Richet, egy Nobel-díjas orvos fedezte fel (több, mint száz évvel ezelőtt), hogy a véráramba juttatott fehérjék arra az adott fehérjére allergia kialakulását indukálják. Más szóval, az oltóanyagokban lévő élelmiszer fehérjék élelmiszer-allergiát okozhatnak! ” (Barbara Feick Gregory) [1]

Idegen DNS-maradék az oltóanyagban

A gyártók tisztában vannak azzal, hogy az oltóanyagokban olyan maradékok szerepelnek mint: rovarsejtszövet, élesztő, egér agy, sertés szövet, tengerimalac, nyúl és kutya szövet, borjú nyirok, tyúktojás, csirkeembrió, majomvese és heresejtek, retina-sejtek, elvetélt emberi magzatsejtek és rákos sejtmaradványok.

Lehetetlen eltávolítani az összes DNS-maradékot

“A gyártók azt az utasítást kapták, hogy a vakcina végső formája kevesebb, mint 1 millió maradék állati sejtet tartalmazzon és a kóbor DNS mennyisége kevesebb legyen, mint 10 ng-vakcina adagonként. Ezek a szabályok elismerik, hogy minden alkalommal állati DNS-t fecskendeznek be emberi csecsemőkbe és felnőttekbe egyaránt minden egyes oltással. ”

Az idegen DNS jelenléte még a gyártók számára is ismeretlen

Ahogy az elemzési módszerek egyre fejlettebbek, egyes oltóanyagösszetevő jelenlétére csak akkor derül fény, miután az oltóanyagokat már piacra dobták.

Egy a sok példa közül az SV40 DNS-t tartalmazó polio vakcina, amivel milliókat oltottak be. Ez pedig a vakcina beadása után generációknak is átadódik.

További példák a szennyeződésre: sertés vírus DNS-ének felfedezése rotavírus vakcinákban és retrovírus madárinfluenza (madár) leukózis vírus felfedezése kanyaró vakcinában.

Egy független kutató alumíniumhoz kötött rekombináns DNS jelenlétét fedezte fel a Gardasil oltóanyagban. A kutató biológiai veszélynek nyilvánította azt. A következmények ismeretlenek!

Az orvosok nem tudják a következő összetevők mennyiségét:

Higany:

A thimerosal tartósítószerként szerepel a legtöbb adagot tartalmazó ampullában. Ha fiolákat nem rázzák fel alaposan az egyes adagok között, az utolsó adag nagy mennyiségben tartalmaz higanyt. Ez azért van, mert a higany nehezebb, mint a víz és a fiolák fenekére süllyed.

Latex allergén:

A latex mennyisége attól függően változik, hogy mennyire mosódnak bele a gumi alkotórészek a fecskendőkből és az injekciós üvegek dugójából.

Mikrobiológiai szennyeződés:

Annyiszor növekszik, ahányszor a fiolákból a dózisokat felszívják.

Vírus antigén:

Részecskék formájában lehet, amelyek az oltóanyagban szuszpendálódnak. Az antigének mennyisége attól függően változik, ahogy a beadó személy kezeli az oltóanyagot.

Egyre több orvos kezdi feltenni releváns kérdéseit, a gyártók és az egészségügyi hatóságok pedig egyre több információt titkolnak el előlük. Így akarják elérni, hogy az orvosok  jól érezzék magukat mikor beoltják a pácienseket és pozitívan nyilatkozzanak a vakcinákról.

Zárszó

Releváns információkat szándékosan rejtenek el az orvosok elől azért, hogy jobban érezzék magukat akkor, amikor az oltást szülőknek ajánlják.

Az orvosok és az egészségügyi hatóságok számára lehetetlen tudni az oltóanyagok teljes összetételi listáját.

Az oltóanyagtámogatók, többek között az egészségügyi hatóságok és az orvosok etikája megkérdőjelezendő abban az esetben, amikor valójában nem is ismerik az oltóanyagok pontos összetételét.

Az oltóanyagok jogilag előírt hivatalos jóváhagyása és kötelezővé tétele megkérdőjelezendő abban az esetben amikor az összetevők nem ismertek.

“Tájékozott beleegyezés” lehetetlen, ha lényeges információkat rejtenek el az emberek elől!

Források:

http://barbfeick.com/vaccinations/allergy/605-1gras.html
http://vactruth.com/2012/01/21/fly-in-my-vaccine-soup/
http://www.newswithviews.com/Tenpenny/sherri123.htm
http://vaxtruth.org/2012/04/the-polio-vaccine-part-3-2/

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china