.

Az orosz gépet felrobbantották, 50 millió dollár a nyomravezetőnek
Az orosz repülőgép szerencsétlenségét a Sínai-félszigeten, Egyiptomban terrortámadás okozta, mivel nyomokban robbanóanyagot találtak a gép roncsain, mondta el Aleksandr Bortnikov, a Szövetségi Biztonsági Szolgálat igazgatója Vlagyimir Putyin orosz elnöknek.

 
"Azt lehet mondani, hogy ez (a Sínai repülőgép-szerencsétlenség) terrorcselekmény volt," - mondta Bortnikov Putyinnak. Az FSZB vezetője szerint szakértők elemezték az utasok holmiját, valamint a gép részeit. "Mindezen tárgyak vizsgálatát követően külföldi gyártmányú (nem orosz) robbanóanyag nyomait találtuk meg," - mondta Bortnikov.
 
"A repülés alatt egy házi készítésű eszköz 1,5 kilogramm TNT erővel robbant fel. Ennek eredményeként a repülőgép a levegőben szétesett, ami megmagyarázza a törzs részeinek hatalmas területen történt szétszóródását," - tette hozzá

Nem ez az első alkalom, hogy Oroszország "barbár terrorista bűncselekményekkel szembesült, nyilvánvaló okok nélkül külfödön vagy belföldön, ahogy az a volgográdi vasútállomáson történt robbanás volt 2013 végén." Hozzátette: "Nem feledkeztünk meg senkiről és semmiről. Állampolgáraink meggyilkolása a Sínai-félszigeten a legvéresebb bűncselekmények között van, a halálos áldozatok számát tekintve."
 
De Oroszország "nem fogja letörölni könnyeit a lelkéről és szívéről,"- mondta. "Ez (a tragédia) örökre velünk marad, de ez nem akadályoz meg bennünket abban, hogy megtaláljuk és megbüntessük a tetteseket."
Vlagyimir Putyin ígéretet tett, hogy megtalálják és megbüntetik a Sínai-félsziget fölött az orosz gépet felrobbantó tetteseket. "Katonai tevékenységünk Szíriában nem csak folytatódni fog, meg fogjuk erősíteni oly módon, hogy a terroristák megértsék, a megtorlás elkerülhetetlen," - mondta.

A Szövetségi Biztonsági Szolgálat igazgatója azt is bejelentette, hogy 50 millió dolláros jutalmat kap az, aki információval szolgál arra vonatkozóan, hogy kik álltak az A321-es járatot ért terrortámadás mögött.

Az orosz elnök kérte a külügyminisztériumot, hogy "szólítsa fel valamennyi (külföldi) partnerét," hogy segítsék a terrortámadás mögött állók keresését. "A munka során bízunk minden barátunk segítségében, beleértve a bűnözők megtalálását és megbüntetését," - tette hozzá.

Oroszország az ENSZ Alapokmányának 51. cikkével összhangban fog eljárni, amely biztosítja az országok jogát az önvédelemre, mondta Putyin. "Azoknak, akik megpróbáltak bűnözőket segíteni, tisztában kell lenniük azzal, hogy milyen következményekkel járnak az ilyen kísérletek, melyekért teljes mértékben felelősségre lesznek vonva," - tette hozzá.

A Kogalymavia A321 légikatasztrófája a Sínai-félszigeten, Egyiptom fölött történt október 31-én. A repülőgép fedélzetén tartózkodó 224 embert megölték, és ez a legtöbb halálos áldozattal járó katasztrófa a modern orosz légi közlekedés történetében.


<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/Qp5R3OuXxX4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Forrás: ujvilágtudat

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china