.

Az elpusztíthatatlan McDonald's sültkrumpliFélig elfogyasztott, hetvenéves mekis sültkrumplit talált egy amerikai pár lakásfelújítás közben

 
Április 16-án, nagyjából hetvenéves mekis zacskót talált egy amerikai pár, miközben felújították Chicago melletti otthonukat. Rob és Gracie Jones, Crystal Lake-i háza még 1959-ben épült és már némi felújításra volt szükség. Amikor a férj a fürdőszobában a régi beépített vécépapírtartót kezdte kibontani a falból,  a mögötte lévő üregben egy zacskóra akadt, írja a CNN.

Óvatosan kinyitották a csomagot, találtak benne két üres hamburgeres zacskót valamint egy félig elfogyasztott sült krumplit.  Csodálkoztak, hogyan maradhatott meg ilyen jó állapotban a krumpli, ami szottyadt kinézete ellenére teljesen szilárd állapotú volt.

Fotó: Gracie Jones

A pár később kinyomozta, hogy a zacskón lévő logót 1955 és 1961 között használta a McDonald's. Azt is megtudták, hogy az utcájukban a házuk építésével egy időben, 1959-ben nyílt meg a helyi Meki, a zacskón pedig még a gyorsétteremlánc eredeti kabalája, Speedee, azaz a bucifejű szakács szerepelt.

Jonesék megfelelő ajánlatra el is adnák ezt a relikviát, de ha nem kell senkinek, megtartják emlékbe.

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol