.

Az elme hatalmaAz American Journal of Chinese Medicine című tudományos folyóiratban jelent meg egy tanulmány, melyben egy kínai nő különleges képességeit vizsgálták, aki képes arra, hogy felgyorsítsa bizonyos magok csírázását. A tanulmány megállapítja:


"Sun Li Chun egy rendkívüli képességekkel rendelkező nő. Tagja a Kínai Szomatikus Kutatóközpontnak, és a Wei Qi gyakorlója. A Wei Qi egyfajta csikung, amely megtanítja a gyakorlónak, hogyan vonja a hagyományos kínai orvoslás csi energiáját az elme irányítása alá. Sun Li Chun növényi magvak növekedését képes kiváltani, hogy azok több centiméter hosszú hajtásokat és gyökereket növesszenek 20 percen belül a mentálisan kivetített csi energia segítségével. Ezt 180 különböző alkalommal igazolták az egyetemeken, valamint tudományos és kutatóintézetekben Kínában (Tajvanon és Hongkonbagn), valamint más országokban (pl. Japán, Thaiföld, Malajzia, stb.). Hétszer vettünk részt és ismételtük meg a csíráztatási kísérletet, és közülük öt sikeres volt. Ez a magok fejlődésére gyakorolt figyelemre méltó hatás nagy figyelmet keltett, de a biológiai mechanizmus, amely a jelenség hátterében áll, egyelőre ismeretlen."

Vajon hogyan csinálja Sun? Úgy tűnik, hogy egy mély, transz-szerű állapotba kerül, és ebben az tudatállapotban képes az egyébként 3-4 napig tartó száraz mag csírázását 20 percre rövidíteni, melyek akár a 7-10 centiméteres nagyságot is elérik. A genetikai elemzés után a tudósok megerősítették, hogy valóban ez a helyzet.

A rendkívüli emberi képességeket már évtizedek óta vizsgálják a tudósok, és bár számos tanulmányt végeztek, melyek statisztikailag meggyőző eredményt mutattak, még mindig kemény ellenállás tapasztalható a legtöbb szakember részéről, a tények elfogadására.
Pedig a kvantummechanika megkérdőjelezte az általunk "anyagi" világnak nevezett valóság alapjait, és megmutatta, hogy a szubatomi részecskék és atomok nem igazán szilárd tárgyak, és az emberi tudat  befolyásolja ezt az nyagi világot felépítő birodalmat.

"A tudatot alapvető dolognak tekintem. Úgy tekintek az anyagra, mint ami a tudatból származik. Nem vagyunk képesek a tudat mögé tekinteni. Minden, amiről beszélünk, minden, amit létezőnek tekintünk, feltételezi a tudatot," - mondta Max Planck elméleti fizikus, a kvantummechanika megalapítója, amiért 1918-ban elnyerte a fizikai Nobel-díjat.

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china