.

Az állam rendelkezik a családban élő gyerekekkelAngliában azért vettek állami gondozásba két négy év alatti gyermeket, mert közös ágyban aludtak szüleikkel.


A hatályos rendelkezések szerint az állampolgárok az állam tulajdonát képezik, és az állam úgy rendelkezhet emberi életek felett, mint régen a rabszolgák felett tulajdonaosaik. A kiskorúakra ez különösen igaz, mert ha nem az elvárt nevelési elvek szerint nevelik a gyermeket a családban, egyszerűen elvehetik őket a szülőktől-

Egy kétgyermekes brit nő, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra a brit sajtóban, mindkét kisfiát elveszítette, miután nem volt hajlandó változtatni a nevelési szokásain, a hatóság többedszeri figyelmeztetése után sem. A két, négy év alatti fiút a napokban ki is emelték a családból. Egyelőre állami gondozásban vannak, de az ügyben eljáró bíró döntésének értelmében hamarosan örökbe is adják őket.


A kép illusztráció

Az anya legfőbb "bűne" az volt, hogy közös ágyban aludt gyermekeivel. Ez nem tetszett a hozzájuk kijáró szociális munkásnak, ezért gyermekei veszélyeztetése miatt feljelentést tett az anya ellen. Ennek egyik okául azt jelölte meg, hogy mindkét négy év alatti kisfiú volt már rövidebb ideig kórházban olyan sérülés miatt, amit a szüleik véletlenül okoztak nekik.
Ezen kívűl nem tetszettek a szülők nevelési elvei, aminek megváltoztatásáról nem lehetett az anyát meggyőzni. Az anya szerint ő tudja legjobban mi jó a gyerekeknek.

Peter Greene, az ügyben eljáró bíró a tárgyaláson elismerte, az ügyben indult vizsgálat kiderítette, a szülők a maguk módján nagyon is szeretik gyermekeiket, de biztonságos fejlődésüket nem tudják garantálni, így azt látta a legjobbnak, ha a fiúkat örökbefogadó szülőknél helyezik el. - írja az nlcafe

A gyermekek legnagyobb érdeke az érzelmi biztonság, amit egy családi kör tud megadni, mégha furcsa szokások is vannak ott. A szülőktől való elszakítás egy egészéletre szóló érzelmi törést alakíthat ki, ami egész további életére kihatással van.
 
Furcsa világ az amelyikben a gyermeket el lehet szakítani szerető édesanyjától, ráadásul mindezt a gyermek érdekeire hivatkozva.  


 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china