.

Angliában a legfelsőbb körökben is jelen volt (van?) a pedofilia

Angliában egymást érik a pedofil botrányok.


Eddig köztiszteletben álló személyekről derül ki, hogy bizony nem érdemlik meg a tiszteletet. Rockszárról (Garry Glitter), sajtómágnásról (Max Clifford), vagy a felsőház tagjáról (Lord Greville Janner), bizonyítják be áldozataik, hogy vádjaik nem alaptalanok.
Ez csak a jéghegy csúcsa. Szégyenérzetüket félretéve egyre többen tesznek feljelentést pedofil papok, nevelők, politikusok, és televíziós személyiségek ellen.
A bizonyított esetek sokasága akkora botránnyá fajult, hogy  David Cameron brit miniszterelnök is megszólalt ez ügyben. A pedofilia "ipari méretű" elterjedéséről beszélt és megigérte, börtönbüntetéssel fogják sújtani nem csak az elkövetőket, hanem azokat a szociális munkásokat és tanárokat is, akik elmulasztják a tettesek feljelentését, és szemet hunynak a pedofil jelenségek felett.

Ennek kissé ellentmond a királyi ügyészség döntése, miszerint nem kell bíróság elé állnia egy angol lordnak
 

 Demenciája miatt nem lehet bíróság elé állítani a gyermekzaklatással gyanúsított Lord Greville Jannert, a parlament felsőházának volt tagját - közölte a királyi ügyészség csütörtökön Londonban.
 
A lord a 80-as években és most

Habár az idén 86 éves lord ellen - aki a Munkáspárt tagja és a brit zsidó képviselők tanácsának volt elnöke - elegendő bizonyíték gyűlt össze ahhoz, hogy vádat emeljenek ellene, súlyos demenciája miatt képtelen volna egy bírósági tárgyaláson részt venni - jelentette ki a királyi ügyészség.

Több olyan tanú, akik árvaházban nőtt fel, azt állította Jannerről, hogy a hetvenes-nyolcvanas években zaklatta, illetve megerőszakolta. Az áldozatok mind férfiak, a bűncselekmény elszenvedésekor 16 év alattiak voltak.


leicestershire-i árvaház 1968-ban, ahol a panaszt tevők még gyerekként nevelkedtek

A rendőrség szerint az ügyészség döntése helytelen, mivel az áldozatoknak így nem tudnak igazságot szolgáltatni.

Janner neve egy leicestershire-i árvaház vezetője elleni per tárgyalásán merült fel. Az intézményvezetőt ugyancsak a gondjaira bízott gyerekek szexuális bántalmazásával vádolták. Habár a rendőrség nyomozást indított az állítás miatt, a vizsgálódás többször akadályba ütközött.

Mick Creedon, Derbyshire grófság rendőrfőnöke elmondta, hogy detektívként nyomozott Janner után, amikor felettesei megtiltották, hogy letartóztassa a lordot vagy akár házkutatást végezzen nála. Egy másik magas rangú tiszt a Daily Mail című brit lapnak elmondta, hogy már 1989-ben nyomozott Janner után, és ezt felettesei parancsára fel kell függesztenie.


Leicestershire rendőrsége 2013-ban újra bűnügyi eljárást indított, hogy az 1991 és 2007 között beérkezett panaszokat a lorddal kapcsolatban felülvizsgálja.

A királyi ügyészség közölte, az új nyomozás során elegendő bizonyítékot találtak arra, hogy Janner ellen 22 pontban vádat emeljenek, de egészségi állapota miatt ezt nem lehet megtenni.

Forrás: MTI | 2015. 04. 16. 15:05:00

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china