.

Angliában belép az online kereskedelembe az AldiWebshopokban és házhoz szállításban gondolkozik az Aldi Nagy-Britanniában.

A hír azért érdekes, mert a német diszkontlánc eddig látványosan távol tartotta magát az online kiskereskedelemtől.

A német Lebensmittel Zeitung kereskedelmi szaklap információi szerint a próbaüzem Nagy-Britanniában kezdődhet, de a rendszert más országokban is bevezethetik.

A lap szerint azért a szigetországban vezethetik be először a házhoz szállítást, mert ott az online kereskedelem sokkal fejlettebb és népszerűbb, mint Európa más országaiban: már a kiskereskedelmi forgalom 5 százaléka a neten zajlik - írja a Pénzcentrum.hu.

Az Aldi egyedül Ausztriában szállít házhoz, ott is csak alkoholos italokat. A hír Magyarország számára azért lehet fontos, mert a brit lánc is az Aldi azon vállalatcsoportjának tagja, ahova többek között Írország, Ausztria, Svájc, Szlovénia és Magyarország is tartozik.

De mitől lettek ilyen sikeresek?

Az Aldi tavaly elhunyt alapítója, Karl Albrecht sarki vegyesboltosból lett a leggazdagabb német. Az Albrect testvérek képesek voltak felvenni a versenyt a már bejáratott láncokkal: rövid idő alatt Németország legnagyobb diszkontáruházhálózatát építették fel, és több millió ember vásárlási szokásait változtatták meg.

 

Az Aldi felismerte, hogy egy széles vásárlói réteget nem izgat különösebben, ha a csomagolás nagybani, vagy az, ha kevésbé szépen kinéző polcról kell levennie a tejet. A középosztályt pedig a jó minőségű és olcsó termékek mellett a belvárosi üzletekkel is be lehetett csalogatni.

Most Angliában újít a német élelmiszerlánc
 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china