.

Alaszkai piramis? Az Egyesült Államok tagállamának számító Alaszka Földünk egyik legelhagyatottabb vidéke. A Magyarországnál 18-szor nagyobb területen mindössze 740 ezer ember él, ami olyan, mintha hazánknak csupán 40 ezer lakosa volna.

A térség fő terméke a tengeri hal, de jelentős mennyiségű ásványi anyag is található a mélyben, amiről ha az oroszok tudtak volna, Alaszkát biztosan nem kótyavetyélték volna el 1867-ben mindössze 7,2 millió dollárért.

A terület hideg, nagy részen kihalt, ezért ideális táptalaja annak, hogy a kevésbé ismert tájairól különféle feltételezések lássanak napvilágot . Ezek közé tartozik a rejtélyes fekete piramisról szóló is, amely a képeken elég nehezen felismerhető.


A rejtélyes fekete piramis

A déli part mentén húzódó Kodiak-sziget a feltételezett piramis helye, ám igen nehéz észrevenni, mivel részben a föld alatt van, a csúcsát pedig hó és jég lepi be. 

Az építmény különlegessége, hogy állítólag elképesztő mértékű energiát képes termelni, és az összeesküvés elméletek terjesztői szerint  emiatt nem veri nagydobra a létezését.az amerikai kormányzat. 

Hogyan jöttek rá a létezésére?
1992 májusában Kína földalatti nukleáris robbantást hajtott végre, amit az Egyesült Államokban is észleltek és rögzítettek. Az adatok kielemzése során vették észre Anchorage-tól északra azokat azokat a földrajzi anomáliákat, amelyek utaltak a fekete piramis létezésére..

Hamarosan megindult a bányászatnak álcázott kutató tevékenység, és ma már a furcsa képződményt állandóan figyelik.  Létezése megerősíti azokat a feltevéseket, amelyek szerint a Föld minden pontján megtalálható piramisok nem sírok vagy rituális célú létesítmények, hanem más célokat szolgáltak.

Az összeesküvés elméletben  hívők szerint a Földön eddig több civilizáció is létezett, amelynek nyomaival nem tudnak mit kezdeni a régészek

Egyik ilyen lelet a Dél-Afrikában talált fémgolyók

Az 1950-es években, dél-afrikai bányászok, több száz, apró, néhány centis fémgolyóra bukkantak. A leletek mesterséges eredetűnek tűntek, a rajtuk látható minták, rovátkák és párhuzamos vonalak miatt. Amikor azonban a tudósok komolyabb vizsgálat alá vetették a fémgolyókat, nagyon elcsodálkoztak. Kiderült, hogy a fura tárgyak 2,8 milliárd éves üledékes rétegből származtak. Nem tudni hogyan lehetséges ez, hiszen a mai tudásunk szerint, ebben az időszakban csak nagyon kezdetleges létformák léteztek a Földön.

 Mesterségesnek tűnnek a rajtuk látható rovátkák ábrák és vonalak miatt.

 

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol