.

Aki mást mond a vírusról, azt törlikAz orvosok Washington DC-ben koronavírusról tartott sajtótájékoztatóját elhallgatták a videókat és az erről szóló beszámolókat eltávolították az összes jelentősebb közösségi média felületéről. - írja az ujvilágtudat

Még a webhelyüket is lekapcsolták

 
 
A sajtótájékoztató eltüntetett hírei kovetkeztében érzett felháborodásukban az orvosok visszatértek a Legfelsőbb Bíróság épülete elé 2020. július 28-án, kedden.
Annak ellenére is megtartották második sajtótájékoztatójukat, hogy tisztában voltak a kockázattal, ami az életüket, családjukat és munkájukat fenyegeti. Továbbra is nyílvánosságra akarták hozni, hogy szerintük létezik a koronavírus gyógymódja, és hogy az embereknek nem kell többé félnie.
Az interneten élőben közvetítették és rögzítették azt a sajtótájékoztatót ahol a résztvevő orvosok megosztják szakmai véleményüket a koronavírusról és kezeléséről.
A videóban az orvosok a hidroxiklorokinról beszéltek, amivel állításuk szerint kezelhető/gyógyítható a COVID-19, miáltal nincs szükség maszkokra, és oltás sem kell.
Ezzel a kijelentéssel az a baj, hogy nem egyezik a jelenlegi hivatalos állásponttal. A jelentősebb médiában működő cenzorok ezt hamis informácóként értékelték, így a hírekben sem jelenhetett meg. A videót még ifjabb Donald Trump is megosztotta a Twitteren, ami gyorsan törölve lett, majd több mint 12 órán keresztül korlátozták fiókjának funkcióit.
 Úgy tűnik, még a szakmabeli orvosok véleménye sem mehet szembe a hivatalos állásponttal, arról nem isbeszélve, ha általuk javasolt módszer alkalmas a koronavírus kezelésére, akkor feleslegessé válik a vakcína kifejlesztése.

Az emberek vágynak a könnyítésekre a vírus kezelésével kapcsolatban. Újra szeretnének szabadon élni, és saját maguk dönteni cselekedeteikről.
 
 
Ez az igény Berlinben hatalmas tömeg tüntetésen került kifejezésre. A hatóságok szerint 20 ezer fős tömeg vonult át a belvároson a Brandenburgi kapuig, a szervezők számításai szerint viszont 1,3 millió tiltakozó vett részt a megmozduláson. 

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol