.

Agy nélkül született, és mégis életben maradt.Jaxon Buell bebizonyította, hogy a lehetetlen igen is lehetséges.


A gyermek a floridai Orlandóban látta meg a napvilágot 2014 augusztus 24-én. Amikor megszületett kiderült, hogy agyának  80 százaléka és koponyájának fele hiányzik.


Az orvosok közölték a teljesen elkeseredett szülőkkel, kisfiúnak csak néhány órája lehet hátra. A szülőknek, Brandonnak és Brittanynek már a terhesség alatt az abortuszt javasolták, mikor észrevették a rendellenességet, ám ők ezt visszautasították,
Az orvosok kinyilatkoztatása nem csökkentette a szülők a szülők reményét, akik hitték, hogy ez a gyermek nem azért jött hozzájuk, hogy pár óra múlva elhagyja őket. És megtörtént a csoda. A gyermek életben maradt és testileg szépen fejlődik.


Jaxon édesapja a Daily Mailnek arról beszélt, rendkívül boldogok, hogy Jaxon velük lehet, de hozzátette, nagyon nehezek a napjaik.
 
"Vannak napok, amikor megszakad a szívünk, ahogy végig kell néznünk, ahogy csetlik botlik és sok olyan dolog nem sikerül, ami kortársainak természetes" - mesélte.

 
Jaxon a keresztségben a Strong (erős) nevet kapta ami méltán jelzi élni akarását. A halálát prognoszizáló orvosok legnagyobb meglepetésére a most már valamivel több, mint két és fél éves csöpség szavakat is mond.


Hatalmas szemei értelemről tanúskodnak. Lehet, hogy IQ-ja nem lesz 150, de a szülök remélik, ha gyermekük így fejlődik tovább, komunilálni tudnak vele.


 
Hiányosságai ellenére ő a család kedvence, a nagypapa is sokat mesél neki. Egyenlőre nem tudni, ebből Jaxon mit ért meg, de az látszik rajta, szereti a nagypapa hangját.

Senki sem tudhatja, mennyi ideje van hátra. Vannak, akik egészségesen is csak pár órát élnek, és elragadja őket a hirtelen jött halál, míg mások a tudomány által halottnak nyilvánítva mégis teljes, és hosszú életet élhetnek.
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china