.

Agy nélkül született, és mégis életben maradt.Jaxon Buell bebizonyította, hogy a lehetetlen igen is lehetséges.


A gyermek a floridai Orlandóban látta meg a napvilágot 2014 augusztus 24-én. Amikor megszületett kiderült, hogy agyának  80 százaléka és koponyájának fele hiányzik.


Az orvosok közölték a teljesen elkeseredett szülőkkel, kisfiúnak csak néhány órája lehet hátra. A szülőknek, Brandonnak és Brittanynek már a terhesség alatt az abortuszt javasolták, mikor észrevették a rendellenességet, ám ők ezt visszautasították,
Az orvosok kinyilatkoztatása nem csökkentette a szülők a szülők reményét, akik hitték, hogy ez a gyermek nem azért jött hozzájuk, hogy pár óra múlva elhagyja őket. És megtörtént a csoda. A gyermek életben maradt és testileg szépen fejlődik.


Jaxon édesapja a Daily Mailnek arról beszélt, rendkívül boldogok, hogy Jaxon velük lehet, de hozzátette, nagyon nehezek a napjaik.
 
"Vannak napok, amikor megszakad a szívünk, ahogy végig kell néznünk, ahogy csetlik botlik és sok olyan dolog nem sikerül, ami kortársainak természetes" - mesélte.

 
Jaxon a keresztségben a Strong (erős) nevet kapta ami méltán jelzi élni akarását. A halálát prognoszizáló orvosok legnagyobb meglepetésére a most már valamivel több, mint két és fél éves csöpség szavakat is mond.


Hatalmas szemei értelemről tanúskodnak. Lehet, hogy IQ-ja nem lesz 150, de a szülök remélik, ha gyermekük így fejlődik tovább, komunilálni tudnak vele.


 
Hiányosságai ellenére ő a család kedvence, a nagypapa is sokat mesél neki. Egyenlőre nem tudni, ebből Jaxon mit ért meg, de az látszik rajta, szereti a nagypapa hangját.

Senki sem tudhatja, mennyi ideje van hátra. Vannak, akik egészségesen is csak pár órát élnek, és elragadja őket a hirtelen jött halál, míg mások a tudomány által halottnak nyilvánítva mégis teljes, és hosszú életet élhetnek.
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol