.

Afrikai zsiráf kergetett meg egy turista dzsippetFélelmetes videót osztott meg Sudha Ramen, az indiai erdészeti szolgálat tisztje egy afrikai zsiráfról, aki szerint a rúgása olyan erős, hogy az állat bárkit földre vihet egyetlen mozdulattal.


Az erdészeti tiszt azt is elmondta, hogy az állat nagy sebességgel képes futni, ahogy a közeli találkozásról készült felvétel is bizonyítja.


Sudha a lélegzetelállító videót múlt pénteken osztotta meg, amelyben egy dzsipet üldöző zsiráf látható, amelyben turisták ülnek. Sudha azt írta: "Soha ne szórakozz egy zsiráffal!" (1)
A valamivel több mint egyperces felvételen az látható, hogy a zsiráf üldözi a dzsipet, és fokozatosan utoléri a járművet, sőt meg is előzi.
 
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/ooRXw8KNFIc" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Miután elhaladt a terepjáró mellett, az állat megállt, majd megfordult, hogy szembenézzen a dzsip utasaival.

Ami ezután történt, az elég hátborzongató, mivel a zsiráf elindult a dzsip felé, és látható, hogy a sofőr a járművet hátramenetbe kapcsolja, hogy az utasokat kiszabadítsa a veszélyes helyzetből.

ujvilágtudat
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol