.

7 éves kislány mesélt a túlvilágrólEgy óriási kerék zúzta szét az arcát, majd több napig kómában volt. Amikor felébredt, a mennyországról mesélt szüleinek.


Amber Rose Kordiak alig múlt hét éves, amikor egy 270 kilogrammos óriási traktor kerék esett rá, majd zúzta szét az arcát.

A tragikus incidens még 2013 júliusában történt. A szülők először azt hitték, hogy a lány szörnyethalt, de szerencsére a kiérkező mentők még észleltek életjeleket, ezért azonnal kórházba szállították.


Amber a baleset előtt és a bajt okozó kerék

Az arccsontja teljesen összetört, koponyája több helyen nagyon megzúzódott, és belső vérzései voltak. Végül Amber kómába esett, és a szülők minden reményüket elvesztették.

Hosszú percek, majd órák teltek el, feszült várakozással telve. Aztán ezek az órák napokká, sűrűsödtek, és mikor már a szülők úgy gondolák, kislányuk soha nem kel fel, akkor váratlanul megtörtént a csoda.
Amber ugyanis felébredt, noha már nem volt teljesen ugyanaz a kislány, mint azelőtt. A lány ugyanis olyan dolgokat élt át a kómábant, ami megdöbbentette a szülőket.

„A mennyországban voltam. Láttam a mennyországot!” – fordult oda anyjához a felébredése után A lány beszámolóját eleinte nem vették komolyan, és az orvosok azt mondták, valószínűleg a súlyos fejsérülés, és az agyat ért trauma válthatta is ezeket a képzeteket a kislányban.
Amber azonban csak nem akart leszállni a témáról és egyre többet mesélt szüleinek arról az időszakról, amíg nem volt magánál. Azt állította, hogy járt a mennyországban.

Fantáziálásnak vélt beszámolóját akkor kezdték komolyan venni, mikor elmesélte, felülről látta apját  amint megpróbálja kiszedni a ráesett kerék alól. Ezt a lány nem láthatta, mert a baleset bekövetkezésekor csak az anyja volt  a helyszínen,  apja csak később rohant oda. Még több részletet is felevelenített megmentésenek abból az idejéből, amikor már nem volt eszméleténél.

Azt állította, hogy azért tért vissza a Földre, hogy a szülei ne legyenek szomorúak. Azt mondta, hogy odafenn úgy működnek a dolgok, hogy bizonyos esetekben a kezünkben van a döntés, hogy visszamegyünk-e a Földre, vagy végleg a mennyben maradunk. A mennyországban mindenkit elönt valami mérhetetlen boldogság, melynek nincs különösebb oka mégis érezzük folyamatosan. Nincs idő, és nincsenek rossz dolgok sem, és örökkön örökké fényárban úszik a lelkünk. Amber szülei a tragikusan induló, ám szerencsésen végződő eset után már biztosak abban, hogy létezik túlvilág.

A kislány arcát 3 év alatt különféle rekonstrukciós műtétekkel állították helyre, így ma már újra teljes életet élhet a szüleivel.


Amber arcrekonstukciós műtétje 10 éves korában


Források:
http://kstp.com/news/hinckley-native-amber-rose-kordiak-farm-accident-facial-reconstructive-surgery/4268171/
https://www.gofundme.com/pcg8zd93
http://www.mirror.co.uk/news/world-news/girl-crushed-tractor-tyre-wakes-9283474

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china