.

7 éves kislány mesélt a túlvilágrólEgy óriási kerék zúzta szét az arcát, majd több napig kómában volt. Amikor felébredt, a mennyországról mesélt szüleinek.


Amber Rose Kordiak alig múlt hét éves, amikor egy 270 kilogrammos óriási traktor kerék esett rá, majd zúzta szét az arcát.

A tragikus incidens még 2013 júliusában történt. A szülők először azt hitték, hogy a lány szörnyethalt, de szerencsére a kiérkező mentők még észleltek életjeleket, ezért azonnal kórházba szállították.


Amber a baleset előtt és a bajt okozó kerék

Az arccsontja teljesen összetört, koponyája több helyen nagyon megzúzódott, és belső vérzései voltak. Végül Amber kómába esett, és a szülők minden reményüket elvesztették.

Hosszú percek, majd órák teltek el, feszült várakozással telve. Aztán ezek az órák napokká, sűrűsödtek, és mikor már a szülők úgy gondolák, kislányuk soha nem kel fel, akkor váratlanul megtörtént a csoda.
Amber ugyanis felébredt, noha már nem volt teljesen ugyanaz a kislány, mint azelőtt. A lány ugyanis olyan dolgokat élt át a kómábant, ami megdöbbentette a szülőket.

„A mennyországban voltam. Láttam a mennyországot!” – fordult oda anyjához a felébredése után A lány beszámolóját eleinte nem vették komolyan, és az orvosok azt mondták, valószínűleg a súlyos fejsérülés, és az agyat ért trauma válthatta is ezeket a képzeteket a kislányban.
Amber azonban csak nem akart leszállni a témáról és egyre többet mesélt szüleinek arról az időszakról, amíg nem volt magánál. Azt állította, hogy járt a mennyországban.

Fantáziálásnak vélt beszámolóját akkor kezdték komolyan venni, mikor elmesélte, felülről látta apját  amint megpróbálja kiszedni a ráesett kerék alól. Ezt a lány nem láthatta, mert a baleset bekövetkezésekor csak az anyja volt  a helyszínen,  apja csak később rohant oda. Még több részletet is felevelenített megmentésenek abból az idejéből, amikor már nem volt eszméleténél.

Azt állította, hogy azért tért vissza a Földre, hogy a szülei ne legyenek szomorúak. Azt mondta, hogy odafenn úgy működnek a dolgok, hogy bizonyos esetekben a kezünkben van a döntés, hogy visszamegyünk-e a Földre, vagy végleg a mennyben maradunk. A mennyországban mindenkit elönt valami mérhetetlen boldogság, melynek nincs különösebb oka mégis érezzük folyamatosan. Nincs idő, és nincsenek rossz dolgok sem, és örökkön örökké fényárban úszik a lelkünk. Amber szülei a tragikusan induló, ám szerencsésen végződő eset után már biztosak abban, hogy létezik túlvilág.

A kislány arcát 3 év alatt különféle rekonstrukciós műtétekkel állították helyre, így ma már újra teljes életet élhet a szüleivel.


Amber arcrekonstukciós műtétje 10 éves korában


Források:
http://kstp.com/news/hinckley-native-amber-rose-kordiak-farm-accident-facial-reconstructive-surgery/4268171/
https://www.gofundme.com/pcg8zd93
http://www.mirror.co.uk/news/world-news/girl-crushed-tractor-tyre-wakes-9283474

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol