.

41 éve hord azonosítatlan implantátumot egy angol férfiSteve Munday egy tökéletesen átlagos férfi, boltvezető egy közép-angliai kisvárosban, Rugby-ben. Néha azonban fura dolgokat tapasztal. Minden ok nélkül megbolondul mellette a pénztárgép, vagy sípolni kezdnek az áruházi lopásgátló kapuk. A férfi szerint akkor történik ilyesmi, amikor aktív, egy a bőre alá ültetett, apró szerkezet. Munday meggyőződése, hogy fiatal korában, 1974-ben, idegenek rabolták el – írja a brit Metro.

Steve Munday egy barátját indult meglátogatni egy kora este, biciklivel, Northamptonban, ahol akkoriban élt. Azt mondja az út 15, ha nagyon elbámészkodott, akkor 20 percet vett igénybe, aznap mégis több mint két órán tartott.

„Az egyik percben még nyugodtan tekertem a napsütésben, a következőben már jó egy mérfölddel arrébb küzdöttem a lejtőn lefelé száguldó bringával. Végül sikerült megúsznom esés nélkül, ám amikor végre odaértem a barátomhoz, kiderült, hogy jó két óra telt el azóta, hogy elindultam. Vagyis, egy és háromnegyed óra kiesett az életemből” – mondja.

Néhány nappal később Munday észrevette, hogy egy apró, a testétől teljesen független tárgy van a bőre alatt a karjában. Nem volt rajta sebhely, vagy heg, csak egy kis piros folt. A férfi, a mindössze 1 centiméter hosszú, és nagyjából 3-4 milliméter széles tárgynak tulajdonítja, hogy néha megbolondulnak mellette az elektronikus eszközök.

A férfi azt mondja, fogalma sincs, hogy mire jó a bőre alá ültetett implantátum, de azt valószínűsíti, hogy az idegenek annak segítségével figyelik, hogy merre jár, és mit csinál éppen. Elárulta, két testvérének is voltak tapasztalatai az idegenekkel, szerinte a DNS-ükben lehet valami, ami érdekli őket.

Munday azt is elmondta, hogy bár sokan mondták már neki, hogy operáltassa ki magából a dolgot, ő azonban nem hajlandó erre. „Nem szeretném, ha kiszednék. Nem élünk túl izgalmas életet, de ez a dolog megkülönböztet másoktól, különlegesnek érzem magam tőle.”

24.hu

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china