.

Magyarország felvette a harcot a koronavírussalPéntek reggeltől katonák járőröznek egyes kiemelt városok utcáin.


Benkő Tibor honvédelmi miniszter az M1-en beszélt arról, hogy a koronavírus terjedése miatt elrendelt veszélyhelyzetben péntek reggeltől több katona lesz a utcákon. A katonai rendész járőröknek nem cél az intézkedés, a lakosság biztonságérzetének növelése miatt vannak kint - mondta. - írja az Index-hu
 

Katonai járőrök a debreceni Kossuth téren 2020. március 20-án.

 A közleményből kitűnik, a fő cél a lakosság biztonságérzetének növelése. Érdekes elgondolás, hogy a lakosság megnyugszik a katonák látványától, és majd úgy érzik a honvédség megvédi őket a járványtól.

Ugyanakkor a katonai rendész járőrnek joga van a Magyar Honvédség szolgálati szabályzata alapján a közterületen tetten ért bűncselekmény elkövetőjét visszatartani, és a rendőrségnek soron kívül átadni. Ha a civil lakosság részéről tapasztal szabálysértést a rendész, joga van felszólítani, ha ez nem jár eredménnyel, soron kívül értesítheti az illetékes hatósági szervet, annak kiérkezéséig visszatarthatja az intézkedés alatt álló személyt.

Ilyen hírek után péncélozott csapatszállítók vonultak végig Budapest szívében a Margit körúton.
 

Péncélozott csapatszállítók a Széna térnél  2020. március 20-án.
 
Ettől a látványtól nem nyugodtak meg a lakosok, valahogy nem nem jött nekik az elvárt biztonságérzet. A média már hónapok óta hangsúlyozza, hogy a koronavírus fertőzésre még nincs ellenszer, így csak találgatni lehetett a katonaság megjelenése mi célt szolgál.
 
Az Index később frissítette a cikket, miszerint a csapatszállítók dísszemle gyakorlatra lettek kivezényelve Csobánkára, és ezért vonultak végig a városon, de a katonai rendészek járőrözése továbbra is fennáll.


 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china