.

UFO Sevillaban
A februári indiai eset után, most ismét egy háromszög alakú repülő tárgyról készítettek két érdekes felvételt, Sevillaban

A szemtanú elmondása szerint egy Kaliforniából érkező barátjának mutatta április 9-én, csütörtökön a város nevezetességeit, s közben egy három fénygömbből álló alakzatra figyeltek fel a Sevillai katedrális (Catedral de Santa María) felett.

Kattints a képre a teljes mérethez!

Szerencsére kéznél volt a fényképezőgép, így sikerült megörökíteni a látottakat. -írja a beforeitsnews.com

Kattints a képre a teljes mérethez!

Egyesek szerint ez a sok helyen megjelent titokzatos jármű ufo, ami a földönkívüliek itt létét mutatja.
Mások viszont tudni vélik, hogy ez a titokzatos háromszög alakú objektum, ami rendszeresen feltüník a világ különböző pontjain, nem más mint az amerikaiak titkos TR-3B kémrepülőgépe, amelynek technológiája földön kívüli eredetű.

Az alábbi videó 2008 július 23-án készült Párizs felett “éjszakai látásmódú” (infra+látható fény) kamerával. Szabad szemmel éjszaka a háromszög nem látszik, csak a fények a háromszög szélein.
 
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/UnUpJw5sahg?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
 
Akármi is ez az objektum, tény, hogy rendszeresen repked a Föld körül. A megfigyelések szerint olyan repülési tulajdonságokkal rendelkezik, mint vilámgyors függőleges emelkedés, gyorsulás, irányváltás, aminek a ma ismert repülőgépek nyomába sem érnek. Lehetetlen, hogy erről a szerkezetről magasabb szinten ne tudjanak, de úgy látszik ismereteiket nem kívánják a nagyközönséggel megosztani..
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpart

 
 
 
 

 
 
 

 

 Vár a Costa del Sol