.

Trump megkezdte a háttérhatalom felszámolásátÉrdekes cikk jelent meg az újvilágtudat web oldalán.

"Trump végrehajtási rendelete a mély államot célozza és ajtót nyit a teljes nyilvánosságra hozatal előtt"-címmel


Donald Trump december 21-én írta alá azt a rendeletet, amely lehetővé teszi az alternatív médiában háttérhatalom, mély állam, vagy kabal néven említett hatalmi összefonódás felszámolását.

A cikk az alábbiakban szó szerint közölve:


Valami nagyon mélyreható dolog történt az Egyesült Államokban december 21-én, amikor Donald Trump elnök aláírta a "A súlyos emberi jogi visszaélésekben vagy korrupcióban részt vevő személyek tulajdonának blokkolásáról" szóló végrehajtási rendeletet. A rendelet az emberi jogokkal és a korrupcióval kapcsolatos nemzetbiztonsági vészhelyzetet jelentett be, és olyan konkrét egyéneket és szervezeteket nevezett meg, amelyeknek bankszámláit és eszközeit befagyasztja, függetlenül attól, hogy a világon hol történtek a visszaélések. (1)

Míg a főáramú sajtó nagyrészt figyelmen kívül hagyta Trump végrehajtási rendeletét, az alternatív média nagy figyelmet szentelt neki. Sokan megjegyezték, hogy a végrehajtási rendelet sokkal fontosabb, mint amilyennek a felszínen tűnik. Ahelyett, hogy csak a külföldi állampolgárok pénzügyi forrásait fagyasztaná be, akik kapcsolatban vannak az oroszok által befolyásolt területekkel, mint ahogy az látszik, valójában az emberkereskedelemben érintett "mély állam" (más néven összeesküvés vagy Illuminátus) tagjai ellen irányul, akik nagyban érintettek az egész világra kiterjedő gyermek bántalmazásokban és korrupcióban.

A Végrehajtási Rendelet nyelvezete nagyon nyitott, tekintettel arra, hogy a nemzetközi korrupció és az emberi jogok megsértése veszélyeztetik az amerikai nemzetbiztonságot:

"Én, DONALD J. TRUMP, az Amerikai Egyesült Államok elnöke úgy találtam, hogy az emberi jogokkal való visszaélés és a korrupció előfordulása és súlyossága, amelyek forrásai egészben vagy jelentős részben az Egyesült Államokon kívül vannak, mint például az e rendelet mellékletében felsorolt személyek által elkötelezett vagy irányított személyek, olyan hatást és súlyt értek el, amely veszélyezteti a nemzetközi politikai és gazdasági rendszerek stabilitását ... Az Egyesült Államok arra törekszik, hogy mindez kézzelfogható és jelentős következményekkel járjon azok számára, akik súlyos emberi jogi visszaéléseket követnek el vagy korrupciót folytatnak, valamint megvédeni az Egyesült Államok pénzügyi rendszereit az ilyen személyek részéről elkövetett visszaélésektől.

Ezért megállapítom, hogy az emberi jogok súlyos megsértése és a korrupció világszerte szokatlan és rendkívüli veszélyt jelent az Egyesült Államok nemzetbiztonságára, külpolitikájára és gazdaságára nézve, és ezúton egy nemzeti vészhelyzetet deklarálok e fenyegetés kezelésére."


A mellékletében kulcsfontosságú egyének és szervezetek találhatók, amelyek közül sokan egyértelműen kapcsolatban állnak Oroszországgal. (2) A végrehajtási rendelet a Globális Magnyitszkij Emberi Jogok Elszámoltathatósági Törvényhez kapcsolódik, amely egy jelentős disszidens meggyilkolása után jött létre, aki rávilágított az emberi jogokkal való visszaélésekre és a korrupcióra Oroszországban. (3)

Ez a kapcsolat könnyen vezetheti az olvasókat arra a hamis következtetésre, hogy a végrehajtási rendelet kizárólag a korrupt orosz tisztségviselők, valamint az orosz befolyási övezethez tartozó országokban elkövetett korrupció és emberi jogi visszaélések ellen irányul.

Számos alternatív média rámutat arra, hogy Trump végrehajtási rendelete túlmutat az orosz érdekszférán. Valójában a mély államot veszi célba, és teljesíti azt a 2016-os kampány ígéretet, hogy Trump "lecsapolja a mocsarat".

Például Jim Stone szabadúszó újságíró a következőket írja:

"A végrehajtási rendeletet nemzeti vészhelyzetként mutatja be már a legelején. Első olvasatra úgy tűnik, mintha külföldiekre vonatkozna, akiket közvetlenül a melléklet végén nevez meg. Ez nem az, aminek látszik. A rendelet első része csak megerősíti a második részét, hogy megakadályozza az amerikai bűnözők külföldre menekülését és külföldiek általi támogatását.

Összefoglalva:

Egyetlen mocsári pára sem fogadhat el segítséget egy másik mocsári flótástól, hogy megússza. A gyermekkereskedők és más emberi jogi visszaéléseket elkövetők, a kormányzati források ellopása és visszaélések, minden tétel a külföldiek és az Egyesült Államok állampolgárai, az USA-ban vagyontárgyakkal rendelkező külföldiek is a hatálya alá tartoznak, akik az Egyesült Államokkal szemben mindent megtettek azért, hogy támogassák az amerikai mocsarat, ezeknek az eszközeit lefoglalják, bárkinek, aki megsérti a végrehajtási rendeletet, el lesznek kobozva a vagyontárgyai." (4)

Egy névtelen informátor MegaAnon álnéven azt mondja, hogy a végrehajtási rendelet a mély állam sok, hatalommal rendelkező tagjához elvezet, akik arra ébrednek, hogy nem rendelkeznek pénzügyi forrásokkal.

"A mocsár pénzügyeit befagyasztották, miközben mindannyian aludtak a múlt éjjel.

Ez egy hosszú karácsonyi szünet lesz számukra... napfelkeltekor mind össze lesznek törve...

Ez magában foglalja a gyerekeket/embereket, drogokat, fegyvereket, a tömegpusztító fegyvereket, vegyszereket, uránt, az emberi szerveket stb.

Most, ha tudni akarod, hogy ki fog ebben a mocsárban befagyasztott számlával, alapítványokkal, 'jótékonysági szervezetekkel', oldalsó vállalkozásokkal stb. ébredni, csak ásd bele magad a mellékelt listába." (5)

A végrehajtási rendelet és az általa használt nyelvezet egy valóban fontos eseményt jelent. Egyszerűen fogalmazva a politikai hatalom átadását jelenti a mély államtól az amerikai hadseregnek, amely valójában az Egyesült Államok kormányát irányítja.

Nem titok, hogy Donald Trump magas rangú katonai tisztviselőkkel veszi körül magát, akik osztoznak azon vágyán, hogy "lecsapolják a mocsarat." Vezérkari főnöke John Kelly, egy nyugalmazott négycsillagos tengerészgyalogos tábornok; a védelmi minisztere James Mattis, szintén nyugalmazott négycsillagos tengerészgyalogos tábornok; a nemzetbiztonsági tanácsadója James McMaster, egy aktív szolgálatot teljesítő három csillagos amerikai tábornok; a Nemzetbiztonsági Hivatal vezetője Mike Rogers, egy aktív szolgálatban lévő négycsillagos haditengerész admirális; a titkosszolgálat feje Randolph Alles nyugalmazott kétcsillagos tengerészgyalogos tábornok; és a lista folytatódik.
 
Mike Rogers admirális szerepe különösen jelentős, mivel 2016 végén szakított az amerikai hírszerző közösséggel, hogy figyelmeztesse Trumpot egy mélyreható erőfeszítésről, hogy aláássák és megakadályozzák a hatalomra kerülését. Míg Trump megválasztott elnök volt, Rogers 2016. november 17-én a Trump-toronyba látogatott, hogy figyelmeztesse őt a mély állam terveire.

A következő napon a Washington Post arról számolt be, hogy a hírszerző közösség és a Pentagon ajánlása szerint 2016 októberében ki akarták rúgni Rogerst. (6) Obama elnök Nemzeti Hírszerzési Igazgatója James Clapper, és a védelmi miniszter Ashton Carter állítólag elégedetlenek voltak Rogers teljesítményével, beleértve a Trumpnál tett látogatását:

"Egy katonatiszttől nyilvánvalóan soha nem látott lépésként Rogers a felettesei értesítése nélkül New Yorkba utazott, hogy találkozzon Trumppal csütörtökön a Trump-toronyban. Ez az adminisztráció vezető szintjeinek megdöbbenését okozta a tisztviselők szerint, akik az anonimitás feltételével beszéltek, hogy megvitassák a belső személyi kérdéseket." (7)

A CIA igazgatója, John Brennon kulcsszerepet játszott Rogers eltávolításában, amint azt a Washington Post története is szemlélteti, amely a CIA érdekeit előmozdító hivatalos hírportál. Hitelessége miatt Obama elnök nem intézkedett Rogers ellen.

Most, több mint egy évvel a hátulról jövő manőver után Rogers továbbra is az NSA élén áll, figyelemmel kísérve a mély állam globális tevékenységét, és tanácsot ad Trumpnak és nemzetbiztonsági csapatának.

Ez különösen fontos a Központi Hírszerző Ügynökség esetében, amely régóta az Egyesült Államok legfontosabb intézménye a mély állam akaratának finanszírozásában és érvényesítésében.

Különösen a CIA Titkosszolgálati és Kémelhárítási részlege játszott kulcsszerepet egy nem hivatalos "fekete költségvetés" létrehozásában, hogy szigorúan titkos projekteket és műveleteket finanszírozzanak a CIA 1947-es megalakulása óta.

A CIA ezen két ága már régóta a mély állam titkos végrehajtója, amint azt legjobban a Kennedy gyilkosság szemlélteti. James Jesus Angleton, a CIA kémelhárító irodájának vezetője közvetlen szerepet játszott benne, míg Richard Helms (tervezési igazgatóhelyettes) titkos támogatást nyújtott a művelethez.

Azzal, hogy Trump Mike Pompeot, a kongresszus egykori tagját jelölte a CIA igazgatói posztjára, azt akarta elérni, hogy a CIA közvetlenül elnöki felügyelet alá kerüljön. Pompeot azonban hatékonyan kiszorították, hogy valódi hatalmat gyakorolhasson a CIA titkos műveletei felett. Pompeo kiegyensúlyozottabban közelítette meg az USA és Oroszország közötti kapcsolatokat, amely ellenségeket szerzett neki a CIA árnyékban tevékenykedő csoportjai körében.

A helyzet drasztikusan megváltozott november 18-án szombaton, amikor számos amerikai helikopter repült át a CIA központja felett Virginia államban. Egy korábbi FBI-ügynök, Hal Turner hiteles forrásokból megerősítette, hogy a helikopterek körülbelül 30 percig "köröztek" a CIA-központ körül.

A szándék egyértelmű volt, a haditengerészet azzal fenyegetőzött, hogy ha a CIA titkosszolgálati részlege nem működik együtt a Trump adminisztrációval, akkor következményekkel nézhetnek szembe. Nem ez az első alkalom, hogy a CIA-t megfélemlítette egy amerikai elnök, amikor azzal fenyegetőzött, hogy rászabadítja az amerikai hadsereget.

1958-ban Eisenhower elnök megfenyegette a CIA 51-es körzetének létesítményeit Nevadában az Egyesült Államok Coloradoban állomásozó első hadseregének inváziójával, ha a CIA nem teszi közzé az összes titkos programját. Egy 2013 májusában készült videó interjúban egy korábbi CIA ügynök elmondta, hogy hallotta, amit Eisenhower mondott a főnökének, hogy továbbítsa azt az 51-es körzetért felelős titokzatos MJ-12 bizottságnak, amelynek a CIA nyújtotta a működéshez szükséges biztonságot.

Kapcsolódó cikk: Eisenhower azzal fenyegetőzött, hogy megtámadja az 51-es körzetet - az egykori CIA ügynök saját fülével hallotta
 

A legvilágosabb jele annak, hogy a CIA most már határozottan Trump irányítása alatt áll, hogy Putyin elnök köszönetet mondott Trump elnöknek és Pompeonak, hogy segítettek megakadályozni egy tervezett terrorista támadást a szentpétervári Kazanyi székesegyház ellen. A december 17-i Kreml sajtóközlemény így szólt:

"Vlagyimir Putyin megköszönte Donald Trumpnak az Egyesült Államok Központi Hírszerző Ügynöksége (CIA) által átadott információkat, amelyek segítettek a terroristák letartóztatásában, akik robbantásokat terveztek végrehajtani a szentpétervári Kazanyi székesegyházban és a város egyéb nyilvános helyszínén. A CIA-tól kapott információk elegendőek voltak a bűnözők felkutatásához és letartóztatásához.

Putyin egyúttal arra kérte Trumpot, hogy adja át üdvözletét a CIA igazgatójának, Mike Pompeonak, valamint a terroristákra vonatkozó információkat összegyűjtő ügynököknek."

Példátlan, hogy az orosz államfő nyilvános köszönetet mond a CIA-nak. A mögöttes üzenet világos volt, a CIA most már a fehér kalaposok irányítása alatt áll az Egyesült Államok nemzetbiztonsági rendszerében, és Putyin nagyon hálás.

Aminek Trump december 21-i végrehajtási rendeletével kapcsolatban tanúi lehetünk, az a végső lépés egy jól átgondolt terv részeként, amely a mély államot felszámolja, a "mocsarat lecsapolja", és helyreállítja a közvetlen elnöki hatóságot az amerikai nemzetbiztonsági rendszer felett. Valamint tanúi vagyunk annak, hogy a mély állam átadja a valódi hatalmat az amerikai hadseregnek Donald Trumpon, mint főparancsnokon keresztül.

Ami különösen figyelemre méltó a végrehajtási rendeletben az, hogy ez a hatalomátadás csendben zajlik a színfalak mögött, amire kevés figyelem irányul. A mély állam kulcsfiguráinak globális pénzügyi forrásait befagyasztják, és titokban fogva tartják őket a lezárt vádemelésekkel, amelyek világszerte hatással vannak Trump végrehajtási rendeletének következtében.

November végéig több mint négyezer lezárt szövetségi vádemelést követtek nyomon az alternatív újságírók, például Hal Turner. Ezek közül sokat a Speciális Műveleti Parancsnokság személyzete hajt végre, akik a mély állam kulcsfontosságú alakjait az egész világon letartóztatják. (8)

Mindez ahhoz a kérdéshez vezet, hogy mit jelent ez a földönkívüli élettel és technológiákkal kapcsolatos igazság hét évtizeden át tartó elnyomását illetően, valamint egy szakadár német kolónia vonatkozásában az Antarktiszon és több titkos űrprogram létezésével összefüggésben?
 

A mód, ahogyan a végrehajtási rendeletet kialakították egy adott cél érdekében és csendben végrehajtják azt jelenti, hogy az Egyesült Államok hadserege rajta akarja tartani a kezét azon, ami nyilvánosan kitudódik. Ennek az elsődleges oka az, hogy minimálisra csökkentsék az amerikai politikai rendszer zavarait a hatalomátadás során.

Amint az átadási folyamat befejeződött, elvárható, hogy a lezárt vádak nyilvánosságra kerüljenek, és Trump nyilvánosan bejelentse a "mocsár lecsapolása" során aratott győzelmet. Számos váratlan nyugdíjba vonulást várhatunk olyan vádlottak esetében, akik jelenleg vádalkut kötnének, hogy elkerüljék a börtönbüntetést. A legsúlyosabb emberi jogi visszaélésekben részt vevő egyének, például a gyermekkereskedelem esetében, valószínűleg nyilvánosságra fognak kerülni és publikus lesz a velük szemben folyó büntetőeljárás.

Ahogy a hatalomátadás megtörténik, számíthatunk arra, hogy a titkos űrprogramokról, az Antarktiszról és a földönkívüli életről szóló igazságok többségét is nyilvánosságra hozzák. Az alapján, ahogy az Egyesült Államok hadserege kezeli a mély állam kulcsfiguráit, azt lehet jósolni, hogy a nyilvánosságra hozatal fokozatosan zajlik majd, amely nem zavarja az amerikai társadalom szerkezetét és a globális közösség stabilitását.

A közzététel elkerülhetetlen, de az Egyesült Államok hadserege most egyre inkább felelős az amerikai folyamatokért, ezért a nyilvánosságra hozatal valószínűleg olyan fokozatos lépésekkel fog megtörténni, amelyek a bolygón mindenre kiterjedő változásokat eredményeznek, és az olyan fejlett technológiák, mint a nullponti energia, az antigravitációs meghajtás és a holografikus gyógyítás mindenki számára hozzáférhetők lesznek.

Míg a mély államnak és káros globális befolyásának eltávolítása üdvözlendő fejlemény, az Egyesült Államok hadseregének túlzott befolyása a Trump adminisztráción belül hosszú távon aggodalomra adhat okot. Feltételezhetően a Trump adminisztráció további közzétételei elősegítik az amerikai nemzetbiztonsági érdekeket, amelyeket nagyrészt katonai gondolkodásmódon keresztül definiálnak.

Eisenhower elnök legnagyobb panasza azzal kapcsolatban, ahogy a fejlett technológiákat tartalmazó minősített projekteket az USA-ban kezelték az volt, hogy a túlzott titoktartás távol tartotta a legjobb embereket a döntéshozatali folyamattól. Csak a teljes nyilvánosságra hozatal akadályozhatja meg, hogy egy hasonló probléma álljon elő a jövőben, ha egy újabb mély állam alakulna ki, amelyet katonai érdekek uralnak, amely ellenőrzi a fejlett technológiákat, melyeket az emberiség többi része feletti irányítás fenntartására használnak.

A teljes nyilvánosságra hozatal elengedhetetlen ahhoz, hogy az emberiség ezt a bűnöző szindikátus vagy katonai gondolkodásmód uralta elszigetelt bolygót átalakítsa egy olyan tájékozottabb, békés társadalommá, amely méltó arra, hogy egy galaktikus közösség tagja legyen. (9)

ujvilágtudat

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja