.

Tenerife általában jó hely, de az elmúlt hétvégén nem vágytunk odaEbben az évben kissé megbolondult az időjárás. Ez igy van Spanyolországban is.


Kanári-szigetekhez tartozó Tenerife, nyaralásra, kellemes kikapcsolódásra vágyók kedvelt célpontja. Ám a idén a novemberi időjárás megtréfálta a napozni vágyó turistákat. Közvetlenül a tenger partján több szálloda is épült, amikből csodás kilátás nyílik a tengerre. Ami szép időben előny, az a megbolondult viharos időben hátrány.

Ennek a szállodának a második emeletén lévő erkélyét tarolta le a hullám
 
<iframe width="720" height="406" src="https://www.youtube.com/embed/GYbRJ7MK4eo" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
 
 

Itt viszont ilyen időben nem ajánlatos sétálni a szálló és a tengerpart közti partszakaszon
 
<iframe width="720" height="406" src="https://www.youtube.com/embed/dmBsM1WahVI" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Persze az is igaz, hogy az ötcsillagos szálloda akkor is ötcsillagos, ha a több emelet magas hullám elviszi róla az erkélyt, vagy ha a víz előtte elmossa a partot, csak hát a többség általában nem azért utazik a Kanári-szigetekre, hogy a szobájában várja az ítéletidő végét.
Címkék: 

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja