.

Szörnyhal tetemet találták egy angliai tóparton 

Békés tó hatalmas ragadozója

A Rochdale melletti Hollingworth tó nyaranta kedvelt fürdő és csónakázó helye a városka és környék lakóinak. Jonny Beckett, kedvesével Suzannával  vasárnap délután fürdéssel összekötött sétára indult  tópart beépítetlen részén. Az alkalmas hely keresgélése közben megláttak egy másfél méteres tetemet, melytől mindketten lemerevedtek.
 


 

"Először azt hittem egy kissebb krokodil, vagy valamilyen őskori állat. Az öklöm belefért volna a szájába, amiben tűhagyes fogak sorakoztak. Készítettem róla néhány fotót, melyet feltettem a közösségi médiába, ahol azóta is megy a találgatás, hogy ez egy extrém nagyra nőtt csuka, vagy egy félelmetes őskori állat" -mondta Becket

 

A csuka amely a Hollingworth víztározó tóban él, híres agresszív viselkedéséről. Táplálék szegény időszakokban megfigyelték, hogy nem csak más halakra, hanem saját kissebb fajtársaikra is vadásznak.
 

" Ez borzasztó - mondta Carole Ann Gleeson helyi lakos - ezután nem fogok evezni a tavon. Egy ekkora agresszív hal, még a csónakom is felboríthatja."


Forrás: www.dailymail.co.uk

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja