.

Szellem kislányt fotóztak Granada tartománybeli Vegas del Genil városházánKülönös szellemjárás a dél-spanyolországi kis település, Vegas del Genil városházáján


Az eset február elején történt

Városháza és Vegas del  Genil címerei

A városka polgármesteri hivatalában késő esti órékig dolgozott az egyik tanácsos. Egyszer csak negyon hideget érzett, úgyhogy fel kellett vennie a kabátját. Ha már felállt, gondolta kimegy a mosdóba. Ekkor furcsa suhogó hangott hallott. Azt gondolta betörő jár az épületben, ezért nem kapcsolta fel a lámpát, hanem telefonjával fotót csinált a sötét folyosóról, hogy a rendőrségnek legyen képe a betörőről. Betörő nem volt, a de fotó alaposabb átvizsgálásakor egy kislány szellemalakja volt látható.


Tájékoztatta Leandro Martínt, a városka polgármesterét a különös esetről, aki először viccnek vette. Azonban hamarosan egy másik dolgozó is panaszkodni kezdett a megmagyarázhatatlan hidegről azon a folyosón. Aztán a városháza több munkatársa is tapasztalta a furcsa jelenséget, ezért szerelőt hívtak, aki rendben találta fűtés rendszert.
 
Nem hiszek a szellemekben, ez egy kollektív pszichózis - közölte a polgármester az El Mundo lapnak

Azonban a hivatal dolgozói azt szeretnék, ha polgármester  egy hivatásos szelleműző papot hívna, de a polgármester nem lelkesedik az ötletért.
 

Hogyan magyarázzak meg a polgároknak egy ilyen költekezést, mikor még most is vannak lakosok áram nélkül ?


Egyenlőre nem derült fény a különös esetre, de a falú lakói szentül hiszik, hogy valóban szellem jár a városházán.https://www.publinews.gt/gt/mundo/2017/02/13/foto-fantasma-nina-ayuntamiento-vegas-genil.html
Címkék: 

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja