.

A szaudi király Japánban rázza a rongyotKét aranylépcsővel, 10 repülővel, 500 tonnányi csomaggal, valamint 500 limuzinnal  érkezett Japánba King Salman bin Abdulaziz al-Saud és kisérete, akiknek1200 luxus szobát foglaltak a tokiói hotelekbenA szaúdi delegáció ázsiai útjának befejezéseként vasárnap érkezett Japánba, amelyi olajszükségletének nagy részét Szaúd-Arábiából szerzi be. Szaúd -Arábia szeretné gazdaságát diverzifikálni, hogy ne csak az olaj legyen az állam egytlen jelentős bevételi forrása. A delegáció tagjai közt a királyi család több tagja és más magas rangú személyek is.vannak, akik befolyással rendelkeznek a szaúdi gazdaság irányításában, tehát "jár" nekik a kényelem.
 

A királyi mozgólépcső korlátlai szinarannyal befuttatva.


Az aranybetétekkel ellátott mozgólépcső nélkülözhetetlen egy ilyen úton. Ebből kettőt is vittek. Így gördul ki az egyik a C-130 szállítógép rakteréből.
 
Ilyen fontos személyísgeknek jár a kényelem, nem is elégedhetnek meg a vendéglátó orzságok szedett vedett gépkocsi parkjával. A magukkal hozott Mercedesek garantálják a minőséget.A királyt szállító limuzint őr vigyázza Indonéziában.


Indonéziában meglátogatott mecsetben és a képviselőházban egy-egy külünleges WC-t építettek a király számára, hátha pont a látogatás ideje alatt jön rá szükség.
 
 
A szaudi királyi familia rendszeresen utazik népes csopottal és különleges  poggyászokkal Az egyik szaúdi herceg 80 sólyomak vett repülőjegyet  a távol-keleten szervezett vadászatához.

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja