.

Spanyol nyaralással jutalmazza dolgozóit egy kínai milliárdosSpanyolországi nyaralással jutalmazza 2500 alkalmazottját egy kínai milliárdos. A Tiens Group dolgozói szerdán és csütörtökön érkeznek a spanyol fővárosba, összesen húsz repülőjárattal.A vállalat tulajdonosa, Li Csin-jüan kínai milliárdos nem először viszi ilyen nagyvonalú céges nyaralásra munkavállalóit, tavaly Párizsba és a francia Riviérára 6400 embert utaztatott, habár akkor a vállalat 20. születésnapját kívánta megünnepelni ezzel az ajándékkal.

Az idei, spanyolországi nyaralás mintegy 7 millió euróba kerül az üzletembernek. Az alkalmazottak számára összesen 1650 szállodai szobát vettek ki, 70 autóbuszt és négy komplett, nagysebességű AVE különvonatot béreltek ki.

Az egyhetes programban szerepel toledói és barcelonai kirándulás, bikaviadal és bevásárlókörút is.


Barcelona

A Tiens Group multinacionális nagyvállalat a világ 190 országában van jelen, és mintegy 12 ezer embert foglalkoztat. Egyebek mellett érdekelt a biotechnológia, az egészségügy, a turizmus, az oktatás és a pénzügyi befektetések területén is.

A spanyol sajtó szerint Li Csin-jüant 5 milliárd euróra becsült vagyonával Kína 30 leggazdagabb embere között tartják számon.


A Tiens Group alkalmazottai a francia riviérán 2015-ben

MTI.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpart

 
 

1915-ben közel háromszáz katona tűnt el percek alatt egy csata kellős közepén úgy, hogy semmi nyomuk nem maradt.

Valami nagyon nem stimmel a koronavíussal kapcsolatban 
A patológusok megállapították: Nem a koronavírustól halnak meg az emberek
 
 Vár a Costa del Sol