.

A repülő tehén
Sok hír kering a neten az UFO-k tevékenységéről, a legkülönbözőbb helyeken történt ember rablásokról és a furcsa módon megcsonkított állatokról.
 

      
Az elrabolt személyek órákra eltűnnek és emlékezetükből törlődik a távol töltött idő. Ha mégis emlékeznek valamire, az leginkább hitetlenség, vagy gúny tárgyát képezi.
Mivel ezek az esetek elég sűrűn fordultak elő, felkeltették a nyitott gondolkodású szakemberek érdeklődését. Az események pontosabb feltárásához regressziós hipnózist alkalmaztak, de az így felszínre került információk nem keltették fel az akadémikus tudomány érdeklődését, nem is foglalkoztak vele. Tehát a tudomány számára ilyen esetek nem léteznek.

Annál érdekesebb ez a videó, amely 1983-ban készült egy Argentin farmon, de csak idén júliusban került fel a Youtube-ra. A felvételen jól lehet látni, hogy kell elképzelni egy ilyen elrablást. Itt a különbség annyi, nem embert, hanem egy élő tehenet rabol el egy felhőszerű képződmény. A farmer szerint a tehenet másnap megcsonkítva, kivérezve megtalálták a mezőn. 

Természetesen ilyenkor rögtön jönnek a kételkedők, és kapásból kijelentik, a videó manipulált, nem hiteles.
Akárhogy is van, a számtalan elrablásról szóló beszámoló, az legelőkön talált furcsán megcsonkított állatok  valamilyen ismeretlen eredetű, eddig ki nem vizsgált eseménysorozatot rejtenek.
 


 Forrás:  ufothetruthisoutthere

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja