.

Rejtélyes ufó eset Argentínában
 
Joaquin V. Gonzáles egy kisváros Argentínában, mely úgy tűnik, hogy vonzza az UFO-kat. A helyi polgármester 20 év alatt több száz UFO-t jegyzett fel. 1995-ben valami lezuhant egy közeli hegyen, majd Tony Galvagno pilóta (balra) és barátai elindultak megkeresni a roncsot, de megtiltották, hogy tovább vizsgálódjon.
2011. július 17-én az eseménykre emlékezve "Salta tartomány első ufológus konfernciája" néven rendezvényt tartottak a városban városban, amire 250 résztvevőt vártak. Ebből csak 50 érkezett meg, mivel a provincia üzemanyag felhasználási szabályai szerint nem volt elegendő benzinjük az utazáshoz.

Tony Galvagno, az egykori pilóta így emlékezett az esetre:

Éppen  gyerekeimmel és feleségemmel ebédeltem a házunkban mikor két nagy robbanást hallottam. Kimentünk az utcára, és láttuk amint egy hatalmas tárgy leesik a hegyek mögé.  A  szomszédok régóta figyelték azt az ötszáz méter átmérőjű tárgyat, ami a város felett repült.
A szemtanúk szerint a repülő szerkezet furcsán kóválygott, majd két rakéta csapódása után eltünt a hegyek mögött. Valószínűleg lezuhant. Meg akartam nézni, de nem kaptam engedélyt a felszállásra.

A kép  illusztráció                                    


A városka valóban vonzza az ufókat. 2009-ben 200 szemtanú látott egy hosszú, ragyogó járművet az égen. Néhány szemlélődőnek sikerült lefotóznia, mielőtt a város sötétségbe borult. Az áramszünet 190 kilométeres körzetben több mint 12 órán keresztül tartott, aminek okát nem közölték. Azóta is találgatják a az ufó és az áramszünet esetleges összefőggéseit.


Források:
1. http://www.eltribuno.info/impresionantes-relatos-el-encuentro-ovniologos-n37771
2. http://ujvilagtudat.blogspot.com.es/2015/12/valodi-x-aktak-5-resz.html
Címkék: 

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja