.

Paul Hellyer szerint az emberiség válaszút előtt állPaul Hellyer nem akárki. 1963 és 68 közt a hidegháborús idők csúcspontján volt Kanada védelmi minisztere. Ebben a pozíciójában sok államtitok, bizalmas információ jutott tudomására.


Mostanában, bár gondosan vigyáz arra, hogy titoktartási esküjét ne szegje meg, egyre több olyan információt hoz napvilágra, ami az általa ismert tényeken alapszik. Az átlagpolgárként ilyenkor döbbenhetünk rá, hogy bizonyos érdekcsoportok legalább fél évszázada az orrunknál fogva vezetnek és ha nem vigyázunk olyan zsákutcába kerülünk amelyből nincs kiút.

Ezekről a dolgokról 2015 március 18-án megjelent videóban beszél. Kijelentette, hogy az USA "komoly veszélyben van" és felszólította az amerikai embereket, hogy válasszanak egy új adminisztrációt, mely elkötelezett az Új Energia technológiák, és a Földönkívüliek jelenlétének nyilvánosságra hozatalában az elkövetkező 2016-os amerikai elnökválasztáson.

A video alatt az angol szöveg magyar nyelvű összefoglalása
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/Xv8XB3qE8JM?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Az USA visszafoglalása a hűséges amerikaiak által 2016-ban

Hellyer sürgette, hogy az Egyesült Államokat és kormányát "foglalják vissza a lojális amerikaiak" 2016-ban az érdekcsoportok irányítóitól a banki, az olaj, és a vállalati szektorban, a hírszerzésben, beleértve a CIA-t, az FBI-t, és az amerikai hadsereg ágait.

Úgy látja, hogy a 2016-os amerikai választás lehet az utolsó kollektív lehetőség, hogy egy békés és pozitív jövő, vagy civilizációnk megsemmisítése között válasszunk, ahogy más civilizációk és fajok már elpusztították önmagukat a múltban.   (Ősi civilizációk emlékei)

Hadiipari komplexum = Új Világrend = az ebben érdekelt csoportok által finanszírozott örökké tartó háború

Nyilatkozatában Hellyer áttekinti a Gémkapocs művelet történetét, a Földönkívüli technológia titkos eltulajdonítását a háborús gépezet számára, kezdve az 1947-es Roswellben történt földönkívüli hajó katasztrófával. Beszél az amerikaiak és a világ népessége pszichológiai manipulációjáról, hogy letagadják a háttérből történő irányítás tényét.

Hellyer emlékeztet arra, hogy csak Eisenhower elnök azon fenyegetése után, miszerint az amerikai első hadsereggel lerohanja az S4 létesítményt és az 51-es körzetet, kapott némi hozzáférést a hadiipari komplexum földönkívüli technológiát visszafejtő mérnöki projektjeihez, melyeket az ebben érdekelt csoportok irányítottak. Eisnehower elnökségének ezen epizódja vezetett a híres "óvakodj a katonai-ipari komplexumtól" beszédéhez.

Ez ugyanaz az összeesküvés és hadiipari komplexum, mely felelős a 9/11-es hamis zászlós műveletért, és a terror elleni háborúért, kezdve a Bush adminisztráció magas rangú tagjaival (George W. Bush; Richard B. Cheney; Donald H. Rumsfeld és társaik). Hellyer szerint ezek a megtervezett és végrehajtott támadások, mint például 9/11 és a terror ellenes háború a legsúlyosabb társadalmi visszalépés civilizációnk elmúlt 800 évében a keresztes hadjáratok óta, melyek az 1200-as években értek véget.

Célkitűzések egy pozitív jövő reményében

Hellyer nyilatkozatában számos változást sürget, hogy biztosítsunk egy pozitív utat a jövőbe.

Véget vetni a banki összeesküvésnek - Hellyer határozottan sürgeti a banki összeesküvés infrastruktúrájának és gyakorlatának felszámolását, első lépésként a Federal Reserve leépítését, melyet egy jogi csalás során hoztak létre 1913 decemberében az összeesküvés irányítói a Rothscildok segítségével. Hellyer szorgalmazza, hogy az amerikai kincstár bocsásson ki 2 trillió dollár értékű platina érmét, és azonnal érvénytelenítse a Federal Reserve irányába fennálló tartozásait.

A vallások mozduljanak el a dualitásból az Egységtudatba - Hellyer megjegyzi, hogy 80 évesnek kellett lennie, mire rájött, hogy Allah az ő istene is, ezért sürgeti a világvallásokat - az Iszlámot, a Kereszténységet, a Judaizmust és a többieket - hogy mozduljanak el az összeesküvés által manipulált dualitásból az Egységtudat irányába (Egyek vagyunk).

Titkos egyezmények manipulatív és más földönkívüliekkel - Mivel kutatások utalnak arra, hogy léteznek titkos egyezmények bizonyos manipulatív földönkívüli civilizációkkal, melyek jogot biztosítanak ezeknek a földönkívülieknek, hogy embereket raboljanak el és rajtuk kísérletezzenek cserébe földönkívüli technológiáért. Hellyer azt sürgeti, hogy kényszerítsék a vezetést, adják ki az összes megállapodást és szerződést, melyeket a földönkívüliekkel kötöttek.

Az 1947-es Nemzetbiztonsági törvény - Hellyer szerint - lehetővé tesz egy megbékélési folyamatot úgy, hogy az összes érintett személy, akik részt vettek a földönkívüliekkel kapcsolatos vagy egzotikus projektekben, kiállhassanak a nyilvánosság elé, és beszámolhassanak az általuk tett vállalásokról a titkos földönkívüli szerződésekkel és programokkal kapcsolatban anélkül, hogy félniük kellene büntetőjogi ejárástól vagy a biztonság megsértésétől.

Titkos technológiai szabadalmak nyilvánosságra hozatala - Hellyer azt javasolja, hogy az egzotikus technológiák titkos szabadalmait, melyeket közpénzből finanszíroztak, hozzák nyilvánosságra, és könnyítsék meg a technológiák elosztását a piacon.

7 éves áttérés az olajalapú gazdaságról a Tiszta Energia gazdaságra - Miután megszűnik az összeesküvés gazdaság és technológiák fölötti befolyása, Hellyer felvázolja, hogyan lehet áttérni a kőlaj alapú gazdaságról egy tiszta, új energia alapú gazdaságra 7 év alatt.

Az óceánok helyreállítása, mielőtt a tápláléklánc véglegesen megszűnik - Az összeesküvés hamis zászlós műveletei, mint például Fukushima és mások, negatív hatással vannak az óceánok táplálékláncára, katasztrofálisak egyes fajokra és óceáni területekre nézve. Hellyer felsorolja azokat a sürgős lépéseket, melyeket az új amerikai vezetésnek és másoknak is meg kell tenni, hogy megmensték az óceánok táplálékláncát, mielőtt véglegesen megsemmisül.

Újraerdősítés a légkör helyreállítására - Hellyer a Föld újraerdősítésére ösztönöz, hogy helyreálljon a bolygó légköre.

A tét: az emberiség túlélése

Paul Hellyer nyilatkozatát azzal zárja az amerikai emberekhez és az egész világhoz szólva, hogy mindannyiunkat figyelmeztet, jelenleg egy útkereszteződéshez érkeztünk.  Választanunk kell melyik útra lépünk: pozitív jövő és a béke vagyis az emberiség túlélése felé vezető útra, vagy a jelenlegi gyakorlatot folytatva a népirtás és ökológiai pusztítás útján haladjunk haladjunk tovább.

Paul Hellyer

NewsInsideOut / újvilágtudat

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja