.

Most akkor van, vagy nincs globális felmelegedés?
A globális felmelegedést az emberek többsége tényként kezeli. Azonban nem mindenki van ezzel így. Vannak kutatók akik ezt másként látják. John Casey aki egykor a Fehérház, és a NASA tanácsadója volt másként látja ezt a folyamatot. Hamarosan napvilágra hozza kutatásai eredményét, ami szerint az óceánok vízszintje már rég elérte a nívó maximumát!

John CaseyHa John Casey állítása igaz, akkor a napunk most épp egy hibernációs ciklusába kezd, amely bolygónkon globális lehűlést fog eredményezni.  Szerinte a bolygónkon ismeretes vízszintemelkedést eddig is a csillagunk okozta. A napunk jelenleg olyan nyugodtabb ciklust kezdett el, ami nem juttat annyi hőt bolygónkra, mint eddig, és ez a jelenség a földünkön egy évtizedes lehűlést fog eredményezni.

Jelenleg Casey az Űrkutatási, és Tudományos Társaság elnöke, aki könyvet is írt a globális lehűlés gondolatairól. Mivel elvei a főáramú tudománnyal, és médiával ellentétben vannak, ezért sok támadás éri.

A vele ellentétes gondolkodású Al Gor, és érdekképviselete szerint a globális felmelegedésért a szén-dioxid kibocsájtást lehet felelőssé tenni, amiben nagy szerepe van az emberiségnek.
John Casey és a vele egyetértők azonban azt állítják, hogy most a földünk egy olyan melegedési cikluson megy át, ami a föld történetében ismétlődni szokott. Casey hamarosan közzé fogja tenni tanulmányát Miamiban. Azért pont itt, mert egyes szakemberek szerint ez a város fog a leghamarabb elsüllyedni a globális felmelegedésnek köszönhetően.

CFACT graph billboard 4 close„Az emberi széndioxid kibocsátás miatt előidézett globális felmelegedés egyik mítosza, a világ part menti nagyvárosait elvileg fenyegető tengerszint emelkedés. Két évvel ezelőtt kiadtuk egyik fontos felismerésünk előzetes ténymegállapításait, hozzátéve, hogy a globális vízszintemelkedésre vonatkozó végső számítások két-három éven belül elkészülnek. Ez megtörtént. Az adatok itt vannak. Eljött az idő, hogy formálisan is bejelenthessük: a globális tengerszint emelkedés befejeződött. Ez a legutóbbi fázis mellesleg hozzávetőleg 200 éve kezdődött."

"A legtöbb jelentőségteljes időjárási eseményhez hasonlóan, a vízszintek eddigi emelkedését is a nap okozta, így annak szinte semmi köze nem volt az ipari tevékenységekből származó üvegházhatású gázkibocsátáshoz. Most, hogy a nap „hibernációs” szakasza elkezdődött, tehát a föld melegítéséhez szükséges energia kibocsátás csökken, egy új, potenciális veszélyeket rejtő, egy évtized hosszúságú globális hűlés indult el. Elkezdődött az atmoszféra és az óceánok intenzív hűlése. A következő klímaváltozási periódussal, tehát a szélsőséges hűléssel egy időben az óceánok zsugorodni fognak, mint ahogyan ezt mindig tették az elhúzódó hűvös időszakok során” – közölte John Casey.

A sajtókonferenciát 2013. augusztus 21–re tervezi!

Al Gore

A felmelegedés hívei szerint emberi tevékenység felelős a globális felmelegedésért, Az elmélet hívei propagandát indítottak a „gazemberek” (az elmélettel egyet nem értők) leleplezése érdekében.

cob

Dr. Ottmar Edenhofer Kormányközi Klímaváltozási Panelének (IPCC) alelnöke meglátása szerint a globális felmelegedésről szóló tévhit egy félelemkeltő kampány, ami arra hivatott, hogy a vagyon újrafelosztását szolgálja!

A kijelentés világ szerte nagy megdöbbenést keltett azok számára, akik a klímaváltozás tudományát figyelemmel kísérik. A

Dr. Ottmar Edenhofer
Dr. Ottmar Edenhofer

beszéd azért is nagyon furcsa, mert Dr.Edenhofer nemrég még azt javasolta a világbanknak, hogy a fejlődő országok támogatására szánt összegeket a globális felmelegedés problémájára fordítsák.

Kapcsolódó cikk: Klímaváltozás
Forrás: Hír Ma

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja