Mivel lepjem meg kisfiamat?A Bugatti Baby II tökéletes születésnapi ajándék lehet gyermekünknek - ha bírjuk pénzzel
 
A Bugatti Type 35 kamaszokra szabott elektromos változata 10-20 millió forintjába fog kerülni annak az 500 szerencsés vásárlónak, aki megengedheti magának, hogy ilyet vegyen

Majd másfél évvel koncept autó bemutatója után megjött a Bugatti Baby II "sorozat gyártott" modellje. Aki most hall róla először, nem egy hiperautóról maradt le, ez csupán egy kicsinyített autó, de nem csak gyerekeknek.

Az eredeti, 1920-as évekbeli Babyről mintázott darab mérete 75%-a az eredeti Type 35-nek, így még 14 év felett is bele lehet férni


 

Az első sorozat Bugatti Baby a Type 35-nek, csupán 50%-os méretben készült másolata volt az és 8 éves kor alatt lehetett vezetni (az idősebbek már nemigen fértek el benne) A Bugatti szerint a mostani inkább egy „kamasz” modell.
 


 

Minden Baby II-es hátsókerék-meghajtású. Hidraulikus és regeneratív fékekkel is fel van szerelve. Az alapmodellel töltés nélkül lehet 25 km-t autókázni „óvatosan vezetve.” A Vitesse és a Pur Sang változat nagyobb akkuja ezt megduplázza  A Baby II nagy része hű marad a Type 35 dizájnjához, az üzemanyagmérő most az akkumulátor szintjét, az olajmérő a felhasznált energiát mutatja.
 


A Baby II-ből csak 500 darabot készít a Bugatti, és már a Base verzió is 30 ezer euróba (kb. 10 millió forint) fog kerülni, a Vitesse 43 500 eurós (kb. 14,5 millió forintos), a Pur Sang pedig 58 500 eurós (kb. 19,5 milliós) árcédulát kap majd.

 

Forrás: hu.moto1.com

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpart

.Vár a Costa del Sol