.

Mit hoznak az új idők: szexrobot is lehet házastársTöbb tudós is egyetért abban, hogy már 2050 előtt beköszönt az az időszak, amikor az emberek a szexrobotjukkal házasodnak össze - írja a New York Post.


 

A robotok ugyanis egyre vonzóbb külsőt kapnak, de a tehetősebbek már meg is határozhatják, hogyan nézzen ki életük programozott értelme. A külcsín mellett még egy fontos vonás is a robotok mellett fog szólni: sokkal jobbak és kitartóbbak az ágyban, mint az emberek, mivel a végtelenségig bírják, és csak az a céljuk, hogy „kedvesük” vágyait kielégítsék…

Néhány kutató szerint azonban a párkapcsolatok ilyetén változása meglepő módon nagyon hasznos az emberiség számára: így ugyanis felértékelődnek az igazi emberi kapcsolatok! Pár évtized múlva az emberek megtanulják értékelni az igaz barátságot, és újra fontosabbá és gyakoribbá válik a személyes kapcsolattartás, mint az internetes.

A Lilly nevű hölgy partnere az InMoovator névre hallgató robot, amely a világ első nyílt forráskódú robotja, amelyet bárki személyre szabhat és 3D nyomtatással elkészíthet magának. Lilly is saját maga tervezte a robotját és már egy éve vele él.


Lilly büszke arra, hogy roboszexuális, ..."nem ártunk vele senkinek, csak boldogok vagyunk együtt"....majd azt is hozzátette, hogy eljegyezték egymást a robottal, és össze fognak házasodni, ha az ember-robot házasságot egyszer engedélyezik a francia törvények, olvasható a news.com.au hírportálon.

A folyamat hátránya viszont az, hogy a következő generációk már alig fogják ismerni az igazi, ember-ember közötti szexuális kapcsolatokat – arra ugyanis ott lesznek a robotok. Ez pedig torzabb szexuális képet fog szülni.

De legalább az igaz barátaikkal beszélhetik meg, mit csinál a másik robot-házastársa az ágyon kívül…Faktor

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja