.

Meglepődtek a rend­őrök a he­li­kop­ter hő­ka­me­rá­ján lát­ottaktólA rend­őr­ség légi egy­sége nem arról híres, hogy bár­min meg­le­pőd­nek. Sok bi­zarr dol­got lát­tak már, de amit a na­pok­ban a gépük hő­ka­me­rá­já­val ész­lel­tek, azon még ők is el­cso­dál­koz­tak.

 
Az angliai St. Athan városa felett járőrözött a helyi rendőrség helikoptere. Már csak megszokásból is bekapcsolták a hőkamerájukat, azzal pásztázták éjszaka a környéket, hátha ráakadnak valakire, aki éppen tilosban jár.

Amikor felbukkant valami a kamera képernyőjén, azt hitték, végre találtak valamit. Csakhogy a jelet nem a földön fogták be, hanem a levegőben. 

 

Azonban a repülőp tárgy nem hasonlított semmiféle ismert légi járműhöz... Ráadásul szabad szemmel nem is lehetett látni, csak a hőkamera mutatta.

 
 

<iframe src='//players.brightcove.net/4221396001/01290246-6c16-450a-ad09-2864a9e68d98_default/index.html?videoId=5141163718001' allowfullscreen frameborder=0 width='640px' height='360px'></iframe>

A város mellett található a Királyi Légierő egyik reptere is, így többen arra gyanakodtak a közösségi oldalon, ahol megosztották a felvételt, hogy talán onnan szállt fel a különös tárgy.

Néhány teória szerint St Athan katonai reptere lehet a brit 51-es körzet, ahol az Egyesül Államok titkos katonai támaszpontjához hasonlóan földönkívüli járműveket tárolnak és tesztelnek... Szakértők szerint a felvételen egy álcázott földönkívüli jármű látható. Ezt az álcázó technológiát a világ számos pontján megfigyelték már.

 

Napjainkban az ufóvadászok közt egyre népszerűbbek a különféle szűrőkkel ellátott kamerák, mivel ők már rájöttek, hogy sokkal több különös repülő tárgy nyüzsög az égbolton, mint amennyit szabad szemmel észlelhetnének...

 
 

A mostani észlelés különlegessége, hogy ugyanezt az ufót később, 100 km-el odébb, egy másik város, New Abbot felett látták elsuhanni. Ott szintén felvételek készültek róla. Viszont már szabad szemmel is látni lehetett...

 
 
Címkék: 

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja