.

Megjelentek az égen az apokalipszis lovasaiVannak megmagyarázhatatlan furcsa jelenségek, amelyek magyarázat híján beindítják az emberek fantáziáját


Ilyen törtánt 2009-ben a malájziai Nilai városának a közelében, amikor a felhők jól kivehetően kirajzoltak négy lovast, ahogy a semmiből előtörnek. A babonásabb embereknek rögtön az apokalipszis lovasai jutottak eszükbe, amint elinidulnak végzetes útjukra. A jelenség csak rövid ideig volt látható, de ahhoz épp elég ideig, hogy le lehessen fényképezni.


A felhőből előbukkanó "lovasok"
 
Az Apokalipszis négy lovasa a végítélet egyik előjeleként szerepel a bibliai Jelenések könyvében. A középkorban a kereszténység egyik fontos apokaliptikus motívuma.
A Négy Lovas - egyes Bibliamagyarázók szerint - a Háború, Hódítás, a Halál, az Éhínség vagy Pestis (azaz Ragály) megtestesítői.
A kép értelmezése és megítélése, hasonlóan az egész könyvéhez, megosztott. Egyes bibliamagyarázók szó szerinti látomásnak és próféciának hiszik, míg mások szerint a Jelenések könyve csupán János korának "kalauza", amely reményt önt az akkoriban üldözött keresztények szívébe.

Másik különös jelenség 2011-ben Kairóban az "arab tavasz" zavargásai közben történt, melyről videó is készült.
 
A képsorok először a zavargásokat, mutatják, majd 1:23-nál jelenik meg az a szellemlovas, aki a tömegből kiemelkedve az égbe lovagol.
 
 

<iframe width="750" height="627" src="https://www.youtube.com/embed/gWQKOj9Sxkg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Egyenlőre egyik jelenségre sincs magyarázat azon kívül, hogy a ilyen csak a képek utólagos manipulásával lehetséges.

Forrás: http://www.mundomisterioso.net/2016/03/cuatro-jinetes-aparecen-cielo-malasia.html
Címkék: 

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja