.

Meghökkentő, de hatásos fogyókúraElképesztő eszköz túlsúlyosoknak - kiszívja a lenyelt ételt

 

Segítségével leengedhető a gyomorból a még megemésztetlen étel harmada, még mielőtt az továbbjutna az emésztőrendszerben.

Az elhízás mára népbetegséggé fajult, számos betegség kiváltó oka, a túlsúlyos és kövér emberek pedig leggyakrabban szélmalomharcot vívnak a fogyással. Amerikában ma három ember kozül kettő túlsúlyos.

Az amerikai FDA segíteni akar a jojóefekktussal küzdő beteg elhízottakon, ezért jóváhagyott egy igen különleges eszközt, amely segítségével eltávolítható a megemésztetlen étel harmada még mielőtt továbbállna az a gyomorból.
 
A hatóság előírása szerint 22 év felettiek használhatják, akik BMI értéke 35 és 55 között van, és akik nem tudnak hagyományos módon lefogyni, viszont műteni sem lehet őket a túlsúlyuk miatt.

Az eszköz gyomorforgató, ugyanis rendelkezik egy, a gyomorból kivezető csővel, amely révén lecsapolható a fölös táplálék. A cső behelyezése állítólag 15 perces rutin beavatkozás.

Lényege, hogy evés után ez esetben is a vécében landol a bevitt étel, csak ez nem a megemésztett és hátramaradt salakanyag, hanem a még megemésztetlen, hízlaló táplálék.


Sándor György humorista szerint nem kell ez a bonyolult procedura, mert "a leghatásosabb fogyókúra, ha az ételt egyenesen a vécébe öntjük"

A szerkezettel az elfogyasztott élelmiszernek mindössze 70 százaléka kerül tovább a bélrendszerbe, amellyel csökkenthető a bevitt kalória.
Címkék: 

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja